Vxe yi falan geçin hocam direkt mchose a5 ultra, fantech helios II 8k ve scyrox v6 veya v8 alıyorsunuz ve bana dua ediyorsunuzArkadaşlar 3500 TL bütçem var ve mouse arıyorum. Vxe R1 Pro Max almayı planlıyordum ama yok sanırım. Önerileriniz var mı?
Hocam Scyrox v8 yok o yüzden v6 baktım ama 250 mAh yetersiz diye düşündüm 8k bi mouse için. Fantech içinse sensörü 3395 yani 3950 almak var bu bütçeye. a5 ultra için bu bilgileri bulamadımda şuanlık sizcede w1 mantıklı değil miVxe yi falan geçin hocam direkt mchose a5 ultra, fantech helios II 8k ve scyrox v6 veya v8 alıyorsunuz ve bana dua ediyorsunuz
w1 sevmiyorum ben 250mah ise yeterli sen zaten 8k da kullanamayacaksın çoğu oyun desteklemiyor sen 2khz de kullanacaksın ve 3395 ve 3950 farkını sen anlayamazsın bu saydığım 3 mouse de üst tier mouselerHocam Scyrox v8 yok o yüzden v6 baktım ama 250 mAh yetersiz diye düşündüm 8k bi mouse için. Fantech içinse sensörü 3395 yani 3950 almak var bu bütçeye. a5 ultra için bu bilgileri bulamadımda şuanlık sizcede w1 mantıklı değil mi
İçinde 600 MAh var yedek olarak 250 mah pille geliyor.w1 sevmiyorum ben 250mah ise yeterli sen zaten 8k da kullanamayacaksın çoğu oyun desteklemiyor sen 2khz de kullanacaksın ve 3395 ve 3950 farkını sen anlayamazsın bu saydığım 3 mouse de üst tier mouseler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MCHOSE A5 Series Wireless Mouse
26000 DPI. PAW3395 Sensor. 4kHz Polling Rate. TTC Gold Wheel Encoder. Nordic 52833/Nordic 52840/Realtek Low-power Chip. Huano Blue Shell Pink/Omron Micro Switch. 2.4 GHz/Type-C Cable/BT wireless. Outstanding Battery Life(Up to 130 hours). Dimensions: 121.6x61.5x37.7mm. Weight: 59g (± 2g).www.mchose.store
bu sayfa da az aşağı in göreceksin a5 ultra özelliklerini
hocam mchose a7 v2 ile ne farkı var kulaklıkla aynı marka olsun diye mchose mouse almak istiyorum bende hangisini önerirsiniz.Vxe yi falan geçin hocam direkt mchose a5 ultra, fantech helios II 8k ve scyrox v6 veya v8 alıyorsunuz ve bana dua ediyorsunuz
a7 v2 farkını bilmiyorum mchose sitesinden bakın hocamhocam mchose a7 v2 ile ne farkı var kulaklıkla aynı marka olsun diye mchose mouse almak istiyorum bende hangisini önerirsiniz.
hocam ben site fiyatı pahalı diyorum siz batarya diyosunuz zaten 8khz de kullanamacaksınız istesenizde. o fiyata daha uygun ve kaliteli şeyler varken bunu almak çok saçma.