Bu modelleri önerebilirim. Oyun için kullanılacaksa 7900 xt tavsiye ederim , bazı oyunlarda 4070 ti super e sağlam fark atabiliyor hem de vram sebebiyle daha uzun ömürlü olabilir. Ama yayıncılıktır , yaratıcı içerik üretimi falan o tarz işler için kullanılacaksa yazılım avantajından dolayı kesinlikle nvidia derim.Merhaba arkadaşlar 2k da hikaye ağırlık oyunlar için max 35K ekran kartı önerisine ihtiyacım var .
Aklımda olanlar 7900xt ve 4070 ti süper sizce hangisi alınmalı yada farklı öneriye de açığım.
Müşterim orta yaşlarda birisi genel olarak 2-3 tane hikayeli oyun oynuyor Yayıncılık yapıyormuş ama haftada 1-2 gün max 2-3 saat kadar Genel olarak sürekli oyun oynayanda biri değil hergün max 1 saat oyun oynuyor oyüzden ben AMD tavsiye etmeyi planlıyorum ama tabii ki teknolojik farklılıklardan dolayı nvidia demekte istiyorum bi yandan iyice ikilemde kaldım doğrusu.Bu modelleri önerebilirim. Oyun için kullanılacaksa 7900 xt tavsiye ederim , bazı oyunlarda 4070 ti super e sağlam fark atabiliyor hem de vram sebebiyle daha uzun ömürlü olabilir. Ama yayıncılıktır , yaratıcı içerik üretimi falan o tarz işler için kullanılacaksa yazılım avantajından dolayı kesinlikle nvidia derim.
Müşteriniz yayıncılık dışında , yapay zekadır , mimari işlerdir o tarz 3d yaratıcılık işeri ile ilgileniyor mu ? İlgileniyorsa bence 4070 ti super almalı , yok sadece yayın için oturup oyun oynadıktan sonra kalkıyorsa 7900 xt onu daha uzun süre götürecektir. Tabi Nvidia Brodcast in avantajlarından feragat etmesi gerek , amd tarafında alternatif yazılımlar var mı bilmiyorum.Müşterim orta yaşlarda birisi genel olarak 2-3 tane hikayeli oyun oynuyor Yayıncılık yapıyormuş ama haftada 1-2 gün max 2-3 saat kadar Genel olarak sürekli oyun oynayanda biri değil hergün max 1 saat oyun oynuyor oyüzden ben AMD tavsiye etmeyi planlıyorum ama tabii ki teknolojik farklılıklardan dolayı nvidia demekte istiyorum bi yandan iyice ikilemde kaldım doğrusu.
Oyun oynayıp kalkıyorMüşteriniz yayıncılık dışında , yapay zekadır , mimari işlerdir o tarz 3d yaratıcılık işeri ile ilgileniyor mu ? İlgileniyorsa bence 4070 ti super almalı , yok sadece yayın için oturup oyun oynadıktan sonra kalkıyorsa 7900 xt onu daha uzun süre götürecektir. Tabi Nvidia Brodcast in avantajlarından feragat etmesi gerek , amd tarafında alternatif yazılımlar var mı bilmiyorum.
Müşterinize iki kartın özellik farklarını ve aralarındaki fps farklarını gösterin , nvidia nın yazılım avantajlarından bahsedin. Ona göre kafasında tartsın karar versin. Yayın ortamını , kullandığı ekipmanları vs. bilmediğim için kesin şunu al demek zor , kendisi karar vermeli.Oyun oynayıp kalkıyor
ayrıntısını çok bilmiyorum ama hepsi pay ile 34.7k ediyor pulse modeli s*nerji sitesinde deO nasıl oluyor tarif edermisin
4080 süper aldım çok sağol yorum içinASUS Radeon DUAL-RX7900GRE-O16G GGDDR6 12GB OC 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS Radeon DUAL-RX7900GRE-O16G GGDDR6 12GB OC 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bakmanı tavsiye ederim.