❄️ 360mm AIO sıcaklıklar ❄️

b760 düşünüyodum bi ara ama ddr5 mi 4 mü karar verememiştim sonra kasa fan alınca ertelemiştim anakart ram işini
QVL ramlere baktımda ateş pahası niye bilmiyom :D 10kdan aşağı ram yok :D (en azından baktıklarım)

şunlar bi hoşma gitmişti ama pahalılar be

şunlar bi hoşma gitmişti ama pahalılar be
Ucuz la QVLdeki duallere baktım 10 15k hepsi :D

Hayırlı olsun 13400f için biraz overkill olmuş. Ayrıca estetik kaygılardan aranıp Gen4 M2ye geçmek daha iyi olurdu.
sağolasın hocam benim amacım soğutmadan çok zaten estetik görüntüydü ki öyle de oldu :) gen4 m2 almama sebebim hem anakartım desteklemiyordu hem de iyzico parolapara kampanyalarını kullanarak ucuza almıştım bunu

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 aldım ve bugün yeni montajını yaptım.

Cinebench R23 Testinde işlemcim

Çoklu çekirdek testinde 10 dakika boyunca 115 120 watt arası güç çekti işlemci ve 55 56 derecede sabit kaldı
Tekli çekirdek testinde 10 dakika boyunca 30 watt güç çekti ve 39 40 derece de sabit kaldı

Boşta ise 27 28 derece de takılıyor

İşlemcim: İ5 13400f
Kasam: Aerocool P500C
Termal Macun: TF 7
Cinebench çok yüklenmiyor aida64 veya prime95 öneririm.

Cinebench çok yüklenmiyor aida64 veya prime95 öneririm.
hiç dnemedim
1757797732404.webp

extreme olanmı?

Hayırlı olsun 13400f için biraz overkill olmuş. Ayrıca estetik kaygılardan aranıp Gen4 M2ye geçmek daha iyi olurdu.
İntelin Non-K olan işlemcileri düzgün bir hava soğutucu ile çok rahat soğutuluyor yeter ki bclk oc yapılmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç dnemedim
Alıntıyı görüntüle
extreme olanmı?
Extreme zip

65w tdp si var zaten işlemcinin ben limiti kaldırıp 120 leri gördürüyom ne dizginlemesi :D

KFHSKJFHSL
Nasıl limit kaldırıyorsun limit var aslında pl1 de 125w kadar turboluyordur.

148w mış

İntelin Non-K olan işlemcileri düzgün bir hava soğutucu ile çok rahat soğutuluyor yeter ki bclk oc yapılmasın.
Ben de arkadaşa onu söyledim ama bazı estetik kaygılar olunca harcanan para göze görünmüyor. Yoksa BCLK yapacağı bir anakart bulup işlemciyi 7600x - 13600K gibi bir seviyeye çıkarabilirdi.
benim anakartın vrm leri giriş seviye 120watt civarlarına limitliyor işlemciyi ben ne kadar açsamda
Güç limitini açmana gerek yok. İşlemcinin çarpanı kapalı olduğu için 80w de 120w'de de aynı performansı verir zaten.

Geri