4-4,5k Alınabilecek En İyi F/P Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
225
Bütçe
4000
Arkadaşlar benim için tuş hissiyatı ve sessizlik ön planda olsun istiyorum kütür kütür ses yapsın istemiyorum. Araştırmalarım sonucunda TKL switch daha sessizmiş bana bu fiyatlarda alabileceğim en iyi klavyeyi önerirseniz sevinirim.
Not: Numpad olması gereklidir !

Küçük klavye kullanamıyorum , sevmiyorum senin aklındaki hangisiydi ?
aklimda bir kaç tane var ancak küçükten kasıt burda birazda gereksiz tuşlara yer vermemek hocam, numpadi kullanmayip kucuk klavye istemiyorsaniz bence %75 klavyeler adresiniz, eger numpad kullaniyorsaniz hicbirsey diyemem hocam.

aklimda bir kaç tane var ancak küçükten kasıt burda birazda gereksiz tuşlara yer vermemek hocam, numpadi kullanmayip kucuk klavye istemiyorsaniz bence %75 klavyeler adresiniz, eger numpad kullaniyorsaniz hicbirsey diyemem hocam.
Kanka bundan önce %75 lik klavye deneyimim oldu beni pek tatmin etmiyor numpad kullanıyorum hem de ve numpadlı klavye görünüş olarak da güzel duruyor

Kanka bundan önce %75 lik klavye deneyimim oldu beni pek tatmin etmiyor numpad kullanıyorum hem de ve numpadlı klavye görünüş olarak da güzel duruyor
tamamdir hocam kusura bakmayin biraz fazla direttim :D ancak bilmiyordum deneyimli oldugunuzu. iyi akşamalr iyi forumlar dilerim inşallah paranizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Arkadaşlar benim için tuş hissiyatı ve sessizlik ön planda olsun istiyorum kütür kütür ses yapsın istemiyorum. Araştırmalarım sonucunda TKL switch daha sessizmiş bana bu fiyatlarda alabileceğim en iyi klavyeyi önerirseniz sevinirim.
Not: Numpad olması gereklidir !
Ayrıca bir numpad alabilirsin. Bu şekilde aldığın zaman 4500TL civarı tutuyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Full boyut klavyeler de var tabii ki ben mouse için daha fazla yer olmasını sevdiğimden numpad lazım olsa bu şekilde alır kullanırdım lazım değilken de kenara koyardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri