4.6milyon hata(pkts) oranı!!

SchoField

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Screenshot_158.webp

3 ay önce geçtiğim türknet hizmetine bakın :) Gerçi bunlara da bir şey diyemiyorum türk telekom altyapısını kullanıyorlar 3 aydır destek kaydım kapanmadı hala stabil bir internet sağlayamadılar. Ev tesisatı yeniledim, 3 modem değiştim sonuç bu. 2026 yılına girerken 35mbps gibi şaka internet hızını bile alamıyorum :)

VDSL de türknet seçilmez türk telekom altyapısı bakmazlar bile türknet olduğu için 16 mbps ile mutsuz değilim oyunlarda pingim hiç fırlamıyor 10 kişi bağlı olsa bile qos açtığım için sadece indirme sıkıntı 4 milyon hata nedir ya şu ss'i cimere btkya falan atıp şikayet etmek lazım allah sabır versin

Ben 30 alabiliyom : D
Bide bana paketi 100mb olarak sattı köpkeler

hat değerlerini at bakalım
65mb hocam şuan gurbetteyim atamam ama 65mb destekli hatta ama onuda veremiyolar kopma oluyo falan bahanesiyle 30mb veriyorlar kısacası internet vermek istemiyorlar yoksa isteseler gigafiberde verirler sultangazi'de hiçbir altyapı çalışması yapmadan sadece gigafiber kutusu koyup 2 haftaya gigafiber getirdiler bahane bunlarda bol

Bu snr değerleriyle sınırda bağlandığına göre bu tip sıkıntılar sadece yoğun saatlerde oluyor. Hep böyle olsa kopmadan kullanamazsın interneti. 24 mbps sabitlerse tt senin hattı o zaman daha stabil kullanırsın. Birde merak ettim modem markan ne

65mb hocam şuan gurbetteyim atamam ama 65mb destekli hatta ama onuda veremiyolar kopma oluyo falan bahanesiyle 30mb veriyorlar kısacası internet vermek istemiyorlar yoksa isteseler gigafiberde verirler sultangazi'de hiçbir altyapı çalışması yapmadan sadece gigafiber kutusu koyup 2 haftaya gigafiber getirdiler bahane bunlarda bol
gurbette nasıl hocam peki tr malum zaten belli

VDSL de türknet seçilmez türk telekom altyapısı bakmazlar bile türknet olduğu için 16 mbps ile mutsuz değilim oyunlarda pingim hiç fırlamıyor 10 kişi bağlı olsa bile qos açtığım için sadece indirme sıkıntı 4 milyon hata nedir ya şu ss'i cimere btkya falan atıp şikayet etmek lazım allah sabır versin
Ben 50 mbps'le yükselttim 35 40 alıyom birde hocam ping sizde nası fırlamiyor yoksa valonun Tr sunucularında mı oynuyorsunuz?

Ben 50 mbps'le yükselttim 35 40 alıyom birde hocam ping sizde nası fırlamiyor yoksa valonun Tr sunucularında mı oynuyorsunuz?
sunucu ile ilgisi yok aslında orada şifreyi yazdım ''qos'' onu açmadığımda bir kişi bile video izlese fırlıyo hemen ping yani kendime yüksek öncelik veriyorum + oyunu başa alıyorum diğerlerinin hızını sınırlandırıyorum pingim sabit hep çıkmıyor mis gibi

sunucu ile ilgisi yok aslında orada şifreyi yazdım ''qos'' onu açmadığımda bir kişi bile video izlese fırlıyo hemen ping yani kendime yüksek öncelik veriyorum + oyunu başa alıyorum diğerlerinin hızını sınırlandırıyorum pingim sabit hep çıkmıyor mis gibi
Hangi yazılımla hallediyorsunuz bunu hocam?

keneetic modem kullanıyorum zaten modemlerin %90'ında var qos ama keneetic de çok daha basit yapılıyor 10 snlik şey
Benimkide 6 7 senelik tt modemi hocam, internet çok sık kesiliyor, vdsl altyapı var 50 mbps le yükselttik yine internet bazen gidiyor, özellikle televizyon üzerinden youtube açılınca bazen internet telefonumda kökten gidiyor modemi aç kapa yapmak zorunda kalıyom düzelsin diye.
Acaba modemi değiştirsem bu kesilme sorunları hallolur mu hocam?

Geri