SchoField
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
3 ay önce geçtiğim türknet hizmetine bakın
hat değerlerini at bakalımBen 30 alabiliyom : D
Bide bana paketi 100mb olarak sattı köpkeler
65mb hocam şuan gurbetteyim atamam ama 65mb destekli hatta ama onuda veremiyolar kopma oluyo falan bahanesiyle 30mb veriyorlar kısacası internet vermek istemiyorlar yoksa isteseler gigafiberde verirler sultangazi'de hiçbir altyapı çalışması yapmadan sadece gigafiber kutusu koyup 2 haftaya gigafiber getirdiler bahane bunlarda bolhat değerlerini at bakalım
gurbette nasıl hocam peki tr malum zaten belli65mb hocam şuan gurbetteyim atamam ama 65mb destekli hatta ama onuda veremiyolar kopma oluyo falan bahanesiyle 30mb veriyorlar kısacası internet vermek istemiyorlar yoksa isteseler gigafiberde verirler sultangazi'de hiçbir altyapı çalışması yapmadan sadece gigafiber kutusu koyup 2 haftaya gigafiber getirdiler bahane bunlarda bol
TR sınırlarındayım hocam hatta istanbul gibi bir yerden konya gibi bir yere yatay geciş oldu bide askeri alan mobil veri zor çekiyogurbette nasıl hocam peki tr malum zaten belli
Ben 50 mbps'le yükselttim 35 40 alıyom birde hocam ping sizde nası fırlamiyor yoksa valonun Tr sunucularında mı oynuyorsunuz?VDSL de türknet seçilmez türk telekom altyapısı bakmazlar bile türknet olduğu için 16 mbps ile mutsuz değilim oyunlarda pingim hiç fırlamıyor 10 kişi bağlı olsa bile qos açtığım için sadece indirme sıkıntı 4 milyon hata nedir ya şu ss'i cimere btkya falan atıp şikayet etmek lazım allah sabır versin
sunucu ile ilgisi yok aslında orada şifreyi yazdım ''qos'' onu açmadığımda bir kişi bile video izlese fırlıyo hemen ping yani kendime yüksek öncelik veriyorum + oyunu başa alıyorum diğerlerinin hızını sınırlandırıyorum pingim sabit hep çıkmıyor mis gibiBen 50 mbps'le yükselttim 35 40 alıyom birde hocam ping sizde nası fırlamiyor yoksa valonun Tr sunucularında mı oynuyorsunuz?
Hangi yazılımla hallediyorsunuz bunu hocam?sunucu ile ilgisi yok aslında orada şifreyi yazdım ''qos'' onu açmadığımda bir kişi bile video izlese fırlıyo hemen ping yani kendime yüksek öncelik veriyorum + oyunu başa alıyorum diğerlerinin hızını sınırlandırıyorum pingim sabit hep çıkmıyor mis gibi
keneetic modem kullanıyorum zaten modemlerin %90'ında var qos ama keneetic de çok daha basit yapılıyor 10 snlik şeyHangi yazılımla hallediyorsunuz bunu hocam?
Benimkide 6 7 senelik tt modemi hocam, internet çok sık kesiliyor, vdsl altyapı var 50 mbps le yükselttik yine internet bazen gidiyor, özellikle televizyon üzerinden youtube açılınca bazen internet telefonumda kökten gidiyor modemi aç kapa yapmak zorunda kalıyom düzelsin diye.keneetic modem kullanıyorum zaten modemlerin %90'ında var qos ama keneetic de çok daha basit yapılıyor 10 snlik şey