0tl fark ile diyorsun ya reis fark ne pekiÖzelleştirmeden;OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
+0 tl ile ekran kartını Palit Dual RTX 4070 Super yapabilirsiniz
+1858tl ile rami TwinMOS VOLTX 2X16GB yapabilirsiniz.
Onun dışında dahada özelleştirmeniz gereken bir şey yok.
Teşekkürler ama daha bilindik markalar tercihimiz.Özelleştirmeden;OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Normalde ben ekran kartı önereceğim zaman en ucuzunu öneririm geçerim.0tl fark ile diyorsun ya reis fark ne peki
8400f, 7500f e göre çok zayıf bir işlemci.https://www.itopya.com/kuark-sky-am...-12g-ventus-2x-oc-12gb-24gb-ddr5-512gb_h25650
Ekran kartı stoğu bitmiş fakat aynı model stoklar var onlardan ekleyebilirsiniz.
"Bilindik" marka arıyorsanız o zaman cebinizden daha cok para cıkar.Teşekkürler ama daha bilindik markalar tercihimiz.
Artık ben bir şey demiyorum gidip inatla marka isteyenlere. Ben Fiyat/Performans dengesine bakarak bir ürün öneriyorum."Bilindik" marka arıyorsanız o zaman cebinizden daha cok para cıkar.
Haklısınız hocam.Artık ben bir şey demiyorum gidip inatla marka isteyenlere. Ben Fiyat/Performans dengesine bakarak bir ürün öneriyorum.
Marka değil ürüne bakıyorum.
Ama yinede insanların keyfi.
https://www.itopya.com/kuark-sky-am...-12g-ventus-2x-oc-12gb-24gb-ddr5-512gb_h25650
Ekran kartı stoğu bitmiş fakat aynı model stoklar var onlardan ekleyebilirsiniz.
Özelleştirmeden;OEM Paketler | Game Garaj