omeryusufsimsek
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
steelseries rival 110 kullanıyorum
249 TL'ye steelseries mousepadli var steelseries 32 ye 27 boyutu var çok kaygan zemin birde ben laptop kullanıyorum tek mouse koyucam onuda dikkate alırsanız iyi olurbunu kullanıyorum https://urun.n11.com/mouse-pad/raze...Vy5AYCh2elAD3EAQYAyABEgK0tfD_BwE&gclsrc=aw.ds gayet güzel 1.5 yıl oldu hala sağlam ve gayet büyük yeterli oluyo klavye +mouse koyabiliyorum yerde kalıyor mousepad pahalı olması gerektiğine inanan biri değilim ama almışken daha büyük al bence
Bundan bulabilirsen almanı tavsiye ederim.Steelseries rival 110 kullanıyorum
steelseries qck mousepad küçük mü kalır oyunları 400 dpi 2sens le oynuyorumcsyi falan ona göre daha büyük bir şey alcsmBundan bulabilirsen almanı tavsiye ederim.
Desensiz model tercih et.
Fiyatı da çok uygun oluyor.
Ben aldığımda 25 TL falandı.
Appa AN-888 Oyuncu Mouse Pad 70x30 cm Kaymaz Dikişli Fiyatı
Appa AN-888 Oyuncu Mouse Pad 70x30 cm Kaymaz Dikişli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Aralarında fiyat farkı olmuyor zaten. Bendeki 70x30, yakın zamanda 90x40 olarak değiştirmeyi planlıyorum.Steelseries qck mousepad küçük mü kalır oyunları 400 dpi 2sens le oynuyorumcsyi falan ona göre daha büyük bir şey alcsm
laptop kullanıyorum orada bakcam önerileriniz için sağolunKullanıcıdan kullanıcıya değişir. Aralarında fiyat farkı olmuyor zaten. Bendeki 70x30, yakın zamanda 90x40 olarak değiştirmeyi planlıyorum.