merhaba yakın zamanda mousem bozuldu ve 400-600tl arası hafif ve iş görücek mouse arıyorum önerir misiniz?
Hocam bu marka piyasaya yeni mi girdi? Nerede mouse baksam bu markanın herhangi modeli çıkıyor.
Harika bir mouse. Daha iyisi şuan yok kesinlikle direk al. Razer Orochi v2 ile shapei birebir aynı. PAW3335 Sensör 400 IPS 40G Wireless bataryalı , 50 Saat kullanım,Kailh switch 80 milyon tık ömrü.
yani aklımda razer deathadder v2 mini de var daha çok hyperX razer gibi markalarda arıyorum
Harika bir mouse. Daha iyisi şuan yok kesinlikle direk al. Razer Orochi v2 ile shapei birebir aynı. PAW3335 Sensör 400 IPS 40G Wireless bataryalı , 50 Saat kullanım,Kailh switch 80 milyon tık ömrü.
Yıllardır dünyada bilinen bir marka. Türkiyeye yeni yeni giriyor sadece fakat FP olarak en iyi mouselardan kesinlikle. Bana göre glorious yerine kesinlikle tercih edilecek bir marka gloriostan iyi bana göre. Direk attığımı alabilirsin bu fiyata bu özelliklerde mouse bulmak imkansız.Hocam bu marka piyasaya yeni mi girdi? Nerede mouse baksam bu markanın herhangi modeli çıkıyor.
Hocam emin olun daha iyi bir tercih olacaktır eğer eliniz uyuyorsa. Deathadder v2de kronik sorunlar var. Attığım mouse dünya çapında çok bilinen bir markadır. Alın pişman olmazsınız bu paraya wireless 400ıps 40g sensör kailh switch mouse yok.yani aklımda razer deathadder v2 mini de var daha çok hyperX razer gibi markalarda arıyorum
merhaba yakın zamanda mousem bozuldu ve 400-600tl arası hafif ve iş görücek mouse arıyorum önerir misiniz?
dostum bu markaya biraz göz gezdirdim nerdeyse kötü yorumu yok piyasaya yeni çıkıyor sanırım bi mouse sini buldum iyi midir?Yıllardır dünyada bilinen bir marka. Türkiyeye yeni yeni giriyor sadece fakat FP olarak en iyi mouselardan kesinlikle. Bana göre glorious yerine kesinlikle tercih edilecek bir marka gloriostan iyi bana göre. Direk attığımı alabilirsin bu fiyata bu özelliklerde mouse bulmak imkansız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam emin olun daha iyi bir tercih olacaktır eğer eliniz uyuyorsa. Deathadder v2de kronik sorunlar var. Attığım mouse dünya çapında çok bilinen bir markadır. Alın pişman olmazsınız bu paraya wireless 400ıps 40g sensör kailh switch mouse yok.
M800de çok iyidir fakat ben sana Amazondakini öneriyorum. Bu paraya Hyperx haste sensörlü,kailh 80 milyon switchli üstüne wireless başka mouse yok. Eğer o sana uymuyorsa kesinlikle M800ü al geç.dostum bu markaya biraz göz gezdirdim nerdeyse kötü yorumu yok piyasaya yeni çıkıyor sanırım bi mouse sini buldum iyi midir?
![]()
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam siz böyle ovunce bir tane de yedek alasim geldi..
Hocam 500 TL'ye Wireless,Bataryalı(kalem pilli değil), Kailh switch 80 milyon tıklama ömürlü,Orochi V2 shapeli, 400 IPS 40G 3335 sensörlü başka mouse yok çünkü. Wireless olup bu özellikler en az 1000 TLden başlıyor.Hocam siz böyle ovunce bir tane de yedek alasim geldi..
yaron cidden alıyorum teşekkür ederimM800de çok iyidir fakat ben sana Amazondakini öneriyorum. Bu paraya Hyperx haste sensörlü,kailh 80 milyon switchli üstüne wireless başka mouse yok. Eğer o sana uymuyorsa kesinlikle M800ü al geç.
Kalırsa alırsın 2 tane kalmış stoktayaron cidden alıyorum teşekkür ederim