Neler Yeni

Yardım 400 TL bütçe ile alınabilecek en iyi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atilla Topal
Selamlar,
Forumu uzaktan takip ederken youtubedende videoları izliyordum.
karşı binaya yeni birisi taşınmasıyla ne yazık kı rahatsızlık vermemek adına bir kulaklık arıyorum.
Oyunlarda en sevdiğim şey bass özelliği, silah vurduğunda gelen titreme beni oyunun daha çok içinde tutuyor.
Kredi kartımda kalan son 420 TL yi kulaklığa yatırma kararı aldım.

kafamda üç model var
Gamepower Kizaru ilk önceliğim. Donanım arşivinin heyecanla anlatmış olduğu kulaklık benimde çok dikkatimi çekti. RGB özelliği ve titreşim özelliği ön planda birde mikrofonu çok iyi olması beni çok etkiledi.

Corsair HS35
Anladığım kadarıyla dayanıklılık olarak çok iyi bir kulaklık. çünkü çoğunluk forumda ki konularda bunu önermiş. ama 7,1 özelliği ve RGB özelliği olmaması beni biraz düşündürüyor

Rampage drop plus
Aslında bu kulaklık hakkında bir şey bilmiyorum diyebilirim. ama forumda ki arkadaşların bu kulaklığa ilgisi epey fazla. bende niye bu kadar talep var diye düşünüyorken birde alacaklarım arasında düşünmeye başladım. ancak stokta olmaması tercih sebeplerimden çıkıyor.

bugün akşam 24:00 A kadar vermiş olduğunuz önerileri değerlendirip sipariş geçeceğim.
Gerçekten kulaklık konusunda bir şey bilmiyorum ve 7,1 önemli mi gerekli mi onuda bilmiyorum.

sadece verdiğim paraya değsin istiyorum sonuçta G935 almıyoruz ama F/P de olsun istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
Selamlar,
Forumu uzaktan takip ederken youtubedende videoları izliyordum.
karşı binaya yeni birisi taşınmasıyla ne yazık kı rahatsızlık vermemek adına bir kulaklık arıyorum.
Oyunlarda en sevdiğim şey bass özelliği, silah vurduğunda gelen titreme beni oyunun daha çok içinde tutuyor.
Kredi kartımda kalan son 420 TL yi kulaklığa yatırma kararı aldım.

kafamda üç model var
Gamepower Kizaru ilk önceliğim. Donanım arşivinin heyecanla anlatmış olduğu kulaklık benimde çok dikkatimi çekti. RGB özelliği ve titreşim özelliği ön planda birde mikrofonu çok iyi olması beni çok etkiledi.

Corsair HS35
Anladığım kadarıyla dayanıklılık olarak çok iyi bir kulaklık. çünkü çoğunluk forumda ki konularda bunu önermiş. ama 7,1 özelliği ve RGB özelliği olmaması beni biraz düşündürüyor

Rampage drop plus
Aslında bu kulaklık hakkında bir şey bilmiyorum diyebilirim. ama forumda ki arkadaşların bu kulaklığa ilgisi epey fazla. bende niye bu kadar talep var diye düşünüyorken birde alacaklarım arasında düşünmeye başladım. ancak stokta olmaması tercih sebeplerimden çıkıyor.

bugün akşam 24:00 A kadar vermiş olduğunuz önerileri değerlendirip sipariş geçeceğim.
Gerçekten kulaklık konusunda bir şey bilmiyorum ve 7,1 önemli mi gerekli mi onuda bilmiyorum.

sadece verdiğim paraya değsin istiyorum sonuçta G935 almıyoruz ama F/P de olsun istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Asus tuf gaming h3

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Drop plus. Kesinlikle çok kaliteli 2 aydır kullanıyorum efsane bir kulaklık. Kizaru gibi titreşim yok ama kizaruda da dip ses var drop plus'ta yok ses kalitesi yüksekliği çok iyi 7.1 güzel 2 hafta falan stok gelecek ama beklemeye değer

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Stoğa gelince drop plus alabilirsin. Ben şu an asus Tuf gaming H3 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok 5 aydır sadece mikrofonun sesi biraz kısık geliyor. Aynı zamanda razer kraken X e de bakabilirsin marka bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atilla Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar, öyleyse drop plus değerlendireceğim.
kizaru neden dikkat çekmedi bilmiyorum ama sanırım drop plus kendisini ispatlamış kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert efecan uysal
Bana kalırsa o fiyatta 7.1 özelliği olmal , bence de drop plus almalısın bu 3 kulaklık arasında kaldıysan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Drop Plus EF SA NE.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atilla Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar sözünüzü dinlemeyip bir kirazu aldım, sabırsızlık ettim :) ama kulaklığı çok sevdim, kirazu gerçekten güzelmiş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,579
Üyeler
167,163
Son üye
Waxoonn
Top Bottom