O zaman HS 50 Pro öneririm.Şu dandik kulaklığı önermeyin onu iade ettim bugün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün iade ettim dün geldi
Rampage markası dışında ne önerirseniz kabulüm daha bulaşmam rampage e falanRampage Drop Plus
Tamamdır şey peki rc kamyonum vardı onu saticam 800 tl ye ne önerirsiniz wireless istemiyorum hyperx cloud 2 iyi mi? sizce kullandım internet kafede çok sevdim bir arkadaşta razer black shark v2 önerdi ama tasarımını sevmedimO zaman HS 50 Pro öneririm.
Could II dinozor oldu artık dostum.Rampage markası dışında ne önerirseniz kabulüm daha bulaşmam rampage e falan
Tamamdır şey peki rc kamyonum vardı onu saticam 800 TL ye ne önerirsiniz wireless istemiyorum hyperx cloud 2 iyi mi? sizce kullandım internet kafede çok sevdim bir arkadaşta razer black shark v2 önerdi ama tasarımını sevmedim
Bakalım bi artık Drop plus sizin tavsiyeniz üzerine aldım pişman oldum tavsiye etmeyin benceCould II dinozor oldu artık dostum.
BlackShark V2 daha güncel ve daha iyi bir kulaklık.
İsterseniz Could II de alabilirsiniz tabii, üzmeyecektir.
Bir çok kişi memnun bu kulaklıktan. Oldukça başarılı bir kulaklık aslında.Bakalım bi artık Drop plus sizin tavsiyeniz üzerine aldım pişman oldum tavsiye etmeyin bence
hocam keşke rampage ye bulaşmasaydınız hyper x hp gamepower (bazı modelleri) gibi iyi markalardan alsaydınızŞu dandik kulaklığı önermeyin onu iade ettim bugün
Bugün iade ettim dün geldi
Bütçe çıkabiliyorsa kesinlikle blackshark V2 alCloud 2 yazılım eski olduğu için mi dinozor
Kulaklık bana bozuk geldi galiba ama bir kaç kişiye danıştım onlarda da olmuş sorunum mikrofon kapalı arkadan müzik çalıyor (kulaklıkta) ses kaydediciye girdim o sesi berbat bir kalite de kısık şekilde kaydediyor müziği hem de cızırtılıBir çok kişi memnun bu kulaklıktan. Oldukça başarılı bir kulaklık aslında.
Şikayetiniz ne idi?
İndirimde black shark 700 tlBütçe çıkabiliyorsa kesinlikle blackshark V2 al