Neler Yeni

400 Tl Oyuncu Klavyesi

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
Butce 400 TL Red, brown gibi diger Switch modellerine gore sessiz Switch kullanan klavye ariyorum. Mekanik hissiyatli ile oyunlarda bir sikinti yaşamayacaksam oda olur.
Rainbow 6, CoD Warzone, LoL, Valorant, Rust oynuyorum.
Pek bir bilgim yok membran ile mekanik farki hakkinda. Asagidaki klavyeleri buldum. Bunlar inca ve Bloody arasinda kaldim. Baska tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Onceligim Türkçe tuş dizilimi ve sessiz olmasi.
Mumkunse multimedya tuslarinin olmasi cok iyi olur. Ben bulamadim.
Rampage Hydra R6 alacaktım ancak Red Switch modelini hiçbir yerde bulamadim.

Bu Membran mış. Sıkıntı yasar miyim bilemedim yinede ekledim listeme. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim. Genelde online savas oyunlari oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak
reis sakın steelseries apex 150 alma
tabi istiyorsan al zevkine göre ama mekanik değil
çok toz topluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Butce 400 TL Red, brown gibi diger Switch modellerine gore sessiz Switch kullanan klavye ariyorum. Mekanik hissiyatli ile oyunlarda bir sikinti yaşamayacaksam oda olur.
Pek bir bilgim yok membran ile mekanik farki hakkinda. Asagidaki klavyeleri buldum. Bunlar inca ve Bloody arasinda kaldim. Baska tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bu Membran mış. Sıkıntı yasar miyim bilemedim yinede ekledim listeme. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim. Genelde online savas oyunlari oynuyorum.

bu arada switchler hızlı cevap veriyor bide sessiz

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis sakın steelseries apex 150 alma
tabi istiyorsan al zevkine göre ama mekanik değil
çok toz topluyor

bu arada switchler hızlı cevap veriyor bide sessiz
Zaten önceliğim yukarıda linkini bıraktığım ürünler. Birde bulabilirsem Rampage R6.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Monster Pusat K3 klavye

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
Monster Pusat K3 klavye
Mavi switch kullaniyor. Daha önceden de monster k1 kullanmistim mavi switch ten kaynaklı degistirdim. Cok sesli. K2 sessizdi arkadasim kullaniyordu. Ama alicak durum yoktu. Simdi musait oldum. Ancak k3 model cikartmislar ondada mavi switch kullanmislar yine.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Mekaniğin basma hissi mebrana göre güzel ama daha sesli sen karar ver. Mebran ise sessiz

Ekler

• IMG_20201004_205909.jpg
    IMG_20201004_205909.jpg
    95.1 KB · Hit: 74

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Mavi switch kullaniyor. Daha önceden de monster k1 kullanmistim mavi switch ten kaynaklı degistirdim. Cok sesli. K2 sessizdi arkadasim kullaniyordu. Ama alicak durum yoktu. Simdi musait oldum. Ancak k3 model cikartmislar ondada mavi switch kullanmislar yine.
Sessizlik mi daha önemli hissiyat mi?

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
Sessizlik mi daha önemli hissiyat mi?
Sessiz olmasi daha önemli . Suanda Gamepower Warlock Red Switch kullaniyorum. W tusu ara sira basmamaya basladi epeydir kullaniyorrum. Yine Red yada Brown switch ariyorum . Bunlarin sessiz oldugunu biliyorum baska renk switchler hakkinda pek bilgim yok. Ben İnca İkg451 Empousa 2 modelini buldum. Brown switch . Birde Bloody B640 optik switch. Baska bulamadim.

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
saber rgb olabilir

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Sessiz olmasi daha önemli . Suanda Gamepower Warlock Red Switch kullaniyorum. W tusu ara sira basmamaya basladi epeydir kullaniyorrum. Yine Red yada Brown switch ariyorum . Bunlarin sessiz oldugunu biliyorum baska renk switchler hakkinda pek bilgim yok. Ben İnca İkg451 Empousa 2 modelini buldum. Brown switch . Birde Bloody B640 optik switch. Baska bulamadim.
Klavyeni düzeltmek istiyorsan veya düzeltip satabilirsinde link bıraktım uygulayabilirsin. : https://donanimarsivi.com/forum/konu/saber-rgb-tus-basmama-sorunu-coezuem.149717/

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
K55 tercih edebilirsin, incelemesini @Tost Kayaoğlu yapmıştı.
Yanlış bilmiyorsam Membran bir klavye. aradaki farkları ms olaylarını pek bilmiyorum. biraz araştırdım . Online Savaş oyunları oynayanlar mekanik klavye ile membran arasında aşırı derece fark var diyorlar. o yüzden membran düşünmüyorum artık.

Klavyeni düzeltmek istiyorsan veya düzeltip satabilirsinde link bıraktım uygulayabilirsin. : https://donanimarsivi.com/forum/konu/saber-RGB-tus-basmama-sorunu-coezuem.149717/
garantisi devam ediyor klavyenin. ancak yollarsam idare edebileceğim bir klavyem yok. yenisini alıp garantiye vericem. sonra ya yedekte tutucam ya da satarım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Yanlış bilmiyorsam Membran bir klavye. aradaki farkları ms olaylarını pek bilmiyorum. biraz araştırdım . Online Savaş oyunları oynayanlar mekanik klavye ile membran arasında aşırı derece fark var diyorlar. o yüzden membran düşünmüyorum artık.

garantisi devam ediyor klavyenin. ancak yollarsam idare edebileceğim bir klavyem yok. yenisini alıp garantiye vericem. sonra ya yedekte tutucam ya da satarım.
benimde garantiliydi çevre birimleri geçmiyormuş garantide :)

Top Bottom