önceliğiniz nedir ? kamera , işlemci vsyeni telefon alicam 40k civari cok cikamama en iyisi hangisi
xiomi 14
iphone 14
Samsung s24
veya tavsiyeniz varsa
xiaomi 14 ün kamerası sağlammış diye duymuştum. İşlemcisi de baya güçlü. s24 de çok güzel cihaz ama samsung işlemciden dolayı mesafeliyim. Apple in düz modellerini pek umursamıyorum bahsetmeye lüzum yok. Bu hafta poco nun yeni lansmanı var f6 pro tanıtılacak, oled panelle gelecek söylentileri var onu beklemeni öneririm. Onun dışında bütçe arttırabilseydim Honor magic 6pro alabilirdim. Çıkamazsan bütçende xiaomi 14 alırdım diye düşünüyorumyeni telefon alicam 40k civari cok cikamama en iyisi hangisi
xiomi 14
iphone 14
Samsung s24
veya tavsiyeniz varsa
hocam kaxak xiomi kullaniyorum redmi note 11 pro diye bisey illallah ettim dosyalara giriyorum orda bile reklam veriyor kamera ilkte iyiydi les gibi oldu guneste bi tek biraz iyi donmalar kasilmalar vs vs hersey var tek iyi yani hizli şarj şarjini begeniyorum hizli olmasi cok avantajlıyurt dışı s23 ultra alırdım ki öyle yaptım.
bana xiomi 14 daha mantikli geliyor ama herkes iphone bi farkli diyor honor vs aklimdan gecmiyor pek düşünmüyorumxiaomi 14 ün kamerası sağlammış diye duymuştum. İşlemcisi de baya güçlü. s24 de çok güzel cihaz ama samsung işlemciden dolayı mesafeliyim. Apple in düz modellerini pek umursamıyorum bahsetmeye lüzum yok. Bu hafta poco nun yeni lansmanı var f6 pro tanıtılacak, oled panelle gelecek söylentileri var onu beklemeni öneririm. Onun dışında bütçe arttırabilseydim Honor magic 6pro alabilirdim. Çıkamazsan bütçende xiaomi 14 alırdım diye düşünüyorum
ortaya karisik bu paraya en iyisindenönceliğiniz nedir ? kamera , işlemci vs
ben s23 ultrayı xiaomi 14 e tercih ederim samsung yazılım, stabilite ve sosyal medya gibi konularda önde şahsen.hocam kaxak xiomi kullaniyorum redmi note 11 pro diye bisey illallah ettim dosyalara giriyorum orda bile reklam veriyor kamera ilkte iyiydi les gibi oldu guneste bi tek biraz iyi donmalar kasilmalar vs vs hersey var tek iyi yani hizli şarj şarjini begeniyorum hizli olmasi cok avantajlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana xiomi 14 daha mantikli geliyor ama herkes iphone bi farkli diyor honor vs aklimdan gecmiyor pek düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortaya karisik bu paraya en iyisinden
S24+ (Diğer adıyla S24 Plus) alın bence. Fiyatı tam 40 bin TL ve S24 Ultra' nın yapabildiği neredeyse herşeyi yapabiliyor. Xiaomi 14' dende daha mantıklı.yeni telefon alicam 40k civari cok cikamama en iyisi hangisi
xiomi 14
iphone 14
Samsung s24
veya tavsiyeniz varsa
Exynos işlemci olması kötüS24+ (Diğer adıyla S24 Plus) alın bence. Fiyatı tam 40 bin TL ve S24 Ultra' nın yapabildiği neredeyse herşeyi yapabiliyor. Xiaomi 14' dende daha mantıklı.
Exynos 2400 sıkıntılı bir işlemci değil merak etmeyin.Exynos işlemci olması kötü