Neler Yeni

40K ya Macbook M3 16gb alınır mı ?

voltens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
Sıfır kutusunda M3 13inc 16gb 256gb Macbook buldum adam 40kya satıyor belki 38kya düşürebilirim sizce almak mantıklı mı sadece internet üzerinden işlerim var daha uyguna başka seçeneklere yönelmeli miyim yoksa almalı mıyım?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sıfır kutusunda M3 13inc 16gb 256gb Macbook buldum adam 40kya satıyor belki 38kya düşürebilirim sizce almak mantıklı mı sadece internet üzerinden işlerim var daha uyguna başka seçeneklere yönelmeli miyim yoksa almalı mıyım?
Ürün temizse ve güvenilir bir yerden alıyorsan bence alınır. Güzel cihaz Macbook. Ekran kartıyla işin yoksa tabi.

voltens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün temizse ve güvenilir bir yerden alıyorsan bence alınır. Güzel cihaz Macbook. Ekran kartıyla işin yoksa tabi.
Ekran kartıyla işim yok hocam ürünü letgodan buldum Türkiye ürünü yazmış ama hediye geldiği için fatura yok diyor

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,107
İsim
1

asko56

80+ Silver
laptop degilde yanlış olmasın mac mini vardı baya f/p üründü diye hatırlıyorum bayada ucuz diyordu miller sıfır olrak onuda alabilrisiniz belki

hem sıfır hemde daha ucuz

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
ismail sağlam
ikinci el sıfır cihaz dahi olsa alınmaz o kutuları öyle bir açıyorlar öylede bi kapatıyorlar ki apple bile ben kapattım der :D

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,107
İsim
1
macbook alıyosanız faturalı olsun ayrıca kesinlikle

voltens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir

voltens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
laptop degilde yanlış olmasın mac mini vardı baya f/p üründü diye hatırlıyorum bayada ucuz diyordu miller sıfır olrak onuda alabilrisiniz belki

hem sıfır hemde daha ucuz
Hocam buna da monitör klavye filan gerekiyor her yere monitör taşıyamam ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam kesinlikle değmez 7-8k için gidin vatandan adınıza faturalı garantili alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam kesinlikle değmez 7-8k için gidin vatandan adınıza faturalı garantili alın
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için önerebileceginiz laptop var mı peki

Top Bottom