Sıfır kutusunda M3 13inc 16gb 256gb Macbook buldum adam 40kya satıyor belki 38kya düşürebilirim sizce almak mantıklı mı sadece internet üzerinden işlerim var daha uyguna başka seçeneklere yönelmeli miyim yoksa almalı mıyım?
Ürün temizse ve güvenilir bir yerden alıyorsan bence alınır. Güzel cihaz Macbook. Ekran kartıyla işin yoksa tabi.Sıfır kutusunda M3 13inc 16gb 256gb Macbook buldum adam 40kya satıyor belki 38kya düşürebilirim sizce almak mantıklı mı sadece internet üzerinden işlerim var daha uyguna başka seçeneklere yönelmeli miyim yoksa almalı mıyım?
Ekran kartıyla işim yok hocam ürünü letgodan buldum Türkiye ürünü yazmış ama hediye geldiği için fatura yok diyorÜrün temizse ve güvenilir bir yerden alıyorsan bence alınır. Güzel cihaz Macbook. Ekran kartıyla işin yoksa tabi.
Fiyat aşırı ucuz. Ben faturasız cihaz almam kesinlikle.Ekran kartıyla işim yok hocam ürünü letgodan buldum Türkiye ürünü yazmış ama hediye geldiği için fatura yok diyor
Seri numarasını istedim henüz atmadı hocam başka önereceğiniz cihaz var mı acabaFiyat aşırı ucuz. Ben faturasız cihaz almam kesinlikle.
laptop degilde yanlış olmasın mac mini vardı baya f/p üründü diye hatırlıyorum bayada ucuz diyordu miller sıfır olrak onuda alabilrisiniz belkiSıfır kutusunda M3 13inc 16gb 256gb Macbook buldum adam 40kya satıyor belki 38kya düşürebilirim sizce almak mantıklı mı sadece internet üzerinden işlerim var daha uyguna başka seçeneklere yönelmeli miyim yoksa almalı mıyım?
Evet gece yarısı rengibu mu ürün
MacBook Air MC8H4TU/A M3 16Gb-256Gb Ssd-Liquid Retina-13.6inc-Silver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MacBook Air MC8H4TU/A M3 16Gb-256Gb Ssd-Liquid Retina-13.6inc-Silver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yok hocam kesinlikle değmez 7-8k için gidin vatandan adınıza faturalı garantili alınEvet gece yarısı rengi
Hocam buna da monitör klavye filan gerekiyor her yere monitör taşıyamam kilaptop degilde yanlış olmasın mac mini vardı baya f/p üründü diye hatırlıyorum bayada ucuz diyordu miller sıfır olrak onuda alabilrisiniz belki
Mac mini Satın Alın
M4 veya M4 Pro çipli Mac mini. Åimdi ön ve arka baÄlantı noktalarıyla. Hemen satın alın veya apple.com adresinden kendi modelinizi oluÅturun.www.apple.com
hem sıfır hemde daha ucuz
yok hocam kesinlikle değmez 7-8k için gidin vatandan adınıza faturalı garantili alın
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için önerebileceginiz laptop var mı pekiyok hocam kesinlikle değmez 7-8k için gidin vatandan adınıza faturalı garantili alın
Hediye olsa da faturasız olması sıkıntı gibi dikkatli ol hocam.Ekran kartıyla işim yok hocam ürünü letgodan buldum Türkiye ürünü yazmış ama hediye geldiği için fatura yok diyor