3 tane egoz mu varMehmet abiye Gt301 lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam benim istediğim şekilde toplanmış bir sistem. İşte bundan bahsediyorum.
Alıntıyı görüntüle
lcdyi tek başına o zaman çok isterseniz sonradan bütçe olunca alıp takabiliyorsunuz.LCD modeli bütçeyi patates ediyor. Capellix modeli olabilir.
Bunlar düz sistem420'Lik radyatör ile 360mm Radyatör yerlerinde ahım şahım bir boşluk kalmaz forumda 2-3 tane sistem var gördüğüm kadarı ile.
Senin istediklerin böle bir şey yapmak kasayı anladığım kadarı ile.
Donanım Arşivi Sistem Savaşları !!
dx240 gamegaraj hazır sistemde var nasıl 5600x'le kullanıyorum, en ağır stres testlerinde bile 80l derecelerin altında tutuyor ama çok iyi sayılmaz.forum.donanimarsivi.comKasanın tam resmi gözükmüyor ama eminim buda öyledir.Donanım Arşivi Sistem Savaşları !!
Fotoğraf atabilenler olursa daha iyi herkes için Birde yt kanal adı verebiliyor muyuz ?forum.donanimarsivi.com
Donanım Arşivi Sistem Savaşları !!
5.5 klara fln inse Acelem yok benimde alınca iyi bir soğutmali bir kart almak istiyorum O zaman bekle :Dforum.donanimarsivi.com
dış görünüşe o kadar boş bi önem veriyorsun ki 4090 alabilecekken 4070 alıp komik duruma düşeceksin
sırf o kasayı ve sıvı soğutmayı alarak 10k fazla verceksin zaten lian li strimer plus ve corsair fanları saymıyorum bileO kadar değil, Max 3-4K fazla veririm.
corsair fanlar var lian li strimer plus var ayrıca helios olmamalı referans noktan, o11d xl olmalı çünkü helios da hem tip hem fiyat olarak bomboş bir kasa.Helios 5-6K zaten, o kasayı 7-8 den alsam 2K fark eder.
Sıvı soğutma 2300, 420mm olan 4K, 1700 lira fark eder.
Sen olsan ne yapardın?sırf o kasayı ve sıvı soğutmayı alarak 10k fazla verceksin zaten lian li strimer plus ve corsair fanları saymıyorum bile
Bir cisim yaklaşıyor efendimMehmet abiye Gt301 lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam benim istediğim şekilde toplanmış bir sistem. İşte bundan bahsediyorum.
Alıntıyı görüntüle