#45MilyarDolarNerede

Geçen 5 yaşındakilerden biri geldi bana cif sıkmaya çalışıyor. Abi elimde de poşet var, valla elimin tersiyle bi indirecektim var ya. Hiçbirinden hayır gelmez bunların.

45 Milyar Dolar, 45 Milyar! Tüm Kara Envanterini yenilersin o paraya. 45,000,000,000 Dolar! Ne yaptınız adamlara Denize sıfır villa mı hediye ettiniz? Ayrıca kendi vatandaşları dururken neden ilk onlara öncelik?
Hiç düşündülermi acaba genç insanlar ne yapıyor senin gençlerin zorluk çekiyor Asgarî ücretin altında çalışmak zorunda kalıyor sen git adamlara 45,000,000,000 doları ver vatandaşın açlık çeksin şu parayla silah üretsen nükleer silah üretilir Asgarî ücretin altında çalışan insanlar ve gençler gelecekte ülkeyi devr alacak insan yaşlı adam olsa neyse 65 yaşında yaşamış yaşayacağı kadar emekli maaşı yeter ona ama bu adamlar ekmek bulamıyor doğudaki açlıktan ölenler 100kisi anca diyen adama diyorum yalnız doğuda değil heryerde türk milleti Parasızlık çekiyor
Ben zengin sayılırım çok değil ama durumum baya iyi Az vicdan olsun.Senin milletini o adamlar kurtarmaz savaş olsa Türkiye de birisi gelip elinde silah tutmaz daha ERKEKKK olamamışlar ki kaçmışlar

SURİYE'DE kendi vatanını milletini savunmak için kaçmayan orda kalıp ölen adamlara helal olsun asıl erkek onlar buraya para yiyip malum yerini büyütenler değil çoğu Suriye li bizden zengin somalililerde zengin adamlarin arabaları senden iyidir...

Mülteci sorunu olarak şöyle Göçmen kaçakçılığına bişey denmemeli bence ceza falan kesilmemeli alsın abi ülkeden çıkarsın ne güzel işte...

Abi yanlış anlamayın ama yardım insanlık görevi
45 milyar dolar ile ne futbol takımları alınır ne fabrikalar açılır haberin var mı? İyi değerlendirilse ülke şahlanır. Ama biz parayı ne yoluna harcıyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlaşılabilirim fakat Türkiye'deki açlık vb konularda Suriye'den daha iyiyiz. Suriyelilerin yardıma daha fazla ihtiyacı var.
Ne olursa olsun kendi ülkesinde tek bir fakir varsa başka bir yere hakkımızı yedirme hakkı yok.

Komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş Hz. Muhammed. Biz tok değiliz ki açız aç bir de bizim paramızla pasta ikram ediyorlar offff

Bugünkü kurdan 85 milyon nüfusa kişi başı 9.847 lira düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,601
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri