45 Milyar Dolar, 45 Milyar! Tüm Kara Envanterini yenilersin o paraya. 45,000,000,000 Dolar! Ne yaptınız adamlara Denize sıfır villa mı hediye ettiniz? Ayrıca kendi vatandaşları dururken neden ilk onlara öncelik?Abi yanlış anlamayın ama yardım insanlık görevi
Hiç düşündülermi acaba genç insanlar ne yapıyor senin gençlerin zorluk çekiyor Asgarî ücretin altında çalışmak zorunda kalıyor sen git adamlara 45,000,000,000 doları ver vatandaşın açlık çeksin şu parayla silah üretsen nükleer silah üretilir Asgarî ücretin altında çalışan insanlar ve gençler gelecekte ülkeyi devr alacak insan yaşlı adam olsa neyse 65 yaşında yaşamış yaşayacağı kadar emekli maaşı yeter ona ama bu adamlar ekmek bulamıyor doğudaki açlıktan ölenler 100kisi anca diyen adama diyorum yalnız doğuda değil heryerde türk milleti Parasızlık çekiyor45 Milyar Dolar, 45 Milyar! Tüm Kara Envanterini yenilersin o paraya. 45,000,000,000 Dolar! Ne yaptınız adamlara Denize sıfır villa mı hediye ettiniz? Ayrıca kendi vatandaşları dururken neden ilk onlara öncelik?
45 milyar dolar ile ne futbol takımları alınır ne fabrikalar açılır haberin var mı? İyi değerlendirilse ülke şahlanır. Ama biz parayı ne yoluna harcıyoruz?Abi yanlış anlamayın ama yardım insanlık görevi
Ne olursa olsun kendi ülkesinde tek bir fakir varsa başka bir yere hakkımızı yedirme hakkı yok.Yanlış anlaşılabilirim fakat Türkiye'deki açlık vb konularda Suriye'den daha iyiyiz. Suriyelilerin yardıma daha fazla ihtiyacı var.
BASEDAbi ırk dil ayrımı yapmayın
nasıl yani tam anlamadımEğer bu para çoğunlukla çocuklar için kullanılmışsa geri döner