Neler Yeni

5 Tane Şehidimiz Var..

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Aga noluyo lan bu aralar

KAANT10X

80+ Bronze
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn

Milletimizin başı sağolsun. Allah ailelerine sabırlar versin. Daha geçenlerde 12 şehit verdiğimiz gün bu haberlerin normalleşmesine izin vermeyelim demiştim. Muhtemelen çoğumuzun elinden bir şey gelmiyor. Ama şu var ki yas değil intikam vaktidir bu itlere bu cihanı dar etme vaktidir ve ilk olarak bunların siyasi uzantısı partiyi meclisten atma vaktidir.

Hanaz

80+ Gold
Gazzedeki herife yas ilan edenler
Şehitlerimize etmiyorsa burda bi dur demek lazım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Başımız sağolsun, bu forumda rahat rahat vakit geçirirken hayatımızı yaşayabiliyorsak kahraman askerlerimiz sayesindedir. 🇹🇷

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
bilmiyorum ama bnce bişeyler dönüyor çünkü hatay ve antep tarafında deprem zamanı israil askerleri gelmişti ve antep tarafında çocuklar kaçırılıp satılmıştı . Hatta israil askerleri Gazzede 80 kişiyi kaçırıp içlerini boşaltmışlardı (organları) ve cesetleri etrafa atıldı bir konu açıp kısa şekilde bi şeyler anlatacağım umarım okuyan birisi çıkar

Başımız sağolsun.. bazı gereksizler yüzünden askerlerimiz şehit oluyor maalesef..

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Gazzedeki herife yas ilan edenler
Şehitlerimize etmiyorsa burda bi dur demek lazım
bizi yönetenler türk sevmiyor acıyorum türkistana şehitlerimize kendimizi halletmeden millete yardım ediyoruz ama farkında değiliz ki biz yardım ettiklerimizin durumuna düşebiliriz

Hanaz

80+ Gold
bizi yönetenler türk sevmiyor acıyorum türkistana şehitlerimize kendimizi halletmeden millete yardım ediyoruz ama farkında değiliz ki biz yardım ettiklerimizin durumuna düşebiliriz
Adam sandık eşşe anlımıza değdi ...(anladın sen)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak