Neler Yeni

Yardım 500 600tl fiyat bandında modem+router lazım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bütçe
500
Arkadaşlar ben kablonetin bir modemini kullanıyorum. Wifisi o kadar dandirik ki yan odada bile çekmiyor. Bina duvarları full betonerme olduğu için ondan mı diyorum acaba diye ama eğer değil ise bana modem + router önerisinde bulunabilir misiniz.Kablonet 100/5 internet kullanıyorum sadece 19.00-24.00 arası 25e düşüyor. Bu aralar internet 5 10sn yeliğine kopuyor ve adaptörden olabilir dediler. Ben de bu bahane ile bir tane modem alayım değiştirelim diyorum var mı önerisi olan modemlerden hiç anlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Tavsiyem Olaraktan Birazdaha Paraya Kıyıp Sağlam Bir Modem Almak Oda Bu Modem

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem Olaraktan Birazdaha Paraya Kıyıp Sağlam Bir Modem Almak Oda Bu Modem

Bunun içinde router var mı wifi sıkıntı mı giderebilir miyim bununla.Arkadaşımda 2 3 hafta önce bir model aldı hangisi daha iyidir.
bunu mu alsam senin attığını mı fiyat oalrak zorluyor biraz ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
İkiside İyi Fark Etmez Hangisi Kafana Uyarsa Hocam .

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İkiside İyi Fark Etmez Hangisi Kafana Uyarsa Hocam .
Daha uygun fiyatlara bulamaz mıyız hani 600 falan olur 650 olur 900ler biraz zorlar. Bir de bu routerlı modemler direk normal modem gibi tak çalıştır olarak mı wifi olarak extra bir şey yapmamız gerekiyor mu acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Daha uygun fiyatlara bulamaz mıyız hani 600 falan olur 650 olur 900ler biraz zorlar. Bir de bu routerlı modemler direk normal modem gibi tak çalıştır olarak mı wifi olarak extra bir şey yapmamız gerekiyor mu acaba?
Router Olayını Pek Bilmiyorum Hocam O Konu Hakkında bir şey Diyemem 600 - 700 Arasında Pek İyi Varmı Bilmiyorum Bakarım Yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyi ve uygunu bu hocam

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Router Olayını Pek Bilmiyorum Hocam O Konu Hakkında bir şey Diyemem 600 - 700 Arasında Pek İyi Varmı Bilmiyorum Bakarım Yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyi ve uygunu bu hocam
800tl bu da buna verene kadar routerlı model alırım 100 daha koyarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Yoksa 2.El'e Kalırsın Hocam O Fiyatlara

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Arkadaşlar ben kablonetin bir modemini kullanıyorum. Wifisi o kadar dandirik ki yan odada bile çekmiyor. Bina duvarları full betonerme olduğu için ondan mı diyorum acaba diye ama eğer değil ise bana modem + router önerisinde bulunabilir misiniz.Kablonet 100/5 internet kullanıyorum sadece 19.00-24.00 arası 25e düşüyor. Bu aralar internet 5 10sn yeliğine kopuyor ve adaptörden olabilir dediler. Ben de bu bahane ile bir tane modem alayım değiştirelim diyorum var mı önerisi olan modemlerden hiç anlamıyorum
Asus DSL-N16-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
1 yildir kullandigim modem 80-85 mbps kablolu aldigim interneti 50-60 mbps e kadar eger modemle ayni odadaysam alabiliyorum bi arka odada pek bisey farketmiyo ama 2 duvar otede olan odada alabildigim internet hizi 30 lara dusuyor.xioami wifi genisletici kullaniyorum ondanda hic memnun degilim aralarinda sadece 1 duvar farm olmasina ragmen max aldigi hiz 25.Yani hocam dibin dibi fiyat buldum teknosa mediamarkt gibi yerlerde 800 den assagi satilmiyo 2.4ghz oldugu icin wifi le max 50-60 mbps alirsin 2 duvar a kadar sikinti yasamazsin ama sonrasi zor.kablolu 300mbps e kadar aliyo zaten.bi arkadad zyxel onermis cok uzun sure kullandim 10 seneye yakin igrenc bi deneyimdi haberiniz olsun

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Asus DSL-N16-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
1 yildir kullandigim modem 80-85 mbps kablolu aldigim interneti 50-60 mbps e kadar eger modemle ayni odadaysam alabiliyorum bi arka odada pek bisey farketmiyo ama 2 duvar otede olan odada alabildigim internet hizi 30 lara dusuyor.xioami wifi genisletici kullaniyorum ondanda hic memnun degilim aralarinda sadece 1 duvar farm olmasina ragmen max aldigi hiz 25.Yani hocam dibin dibi fiyat buldum teknosa mediamarkt gibi yerlerde 800 den assagi satilmiyo 2.4ghz oldugu icin wifi le max 50-60 mbps alirsin 2 duvar a kadar sikinti yasamazsin ama sonrasi zor.kablolu 300mbps e kadar aliyo zaten.bi arkadad zyxel onermis cok uzun sure kullandim 10 seneye yakin igrenc bi deneyimdi haberiniz olsun
Xiaomi bende de var bir halta yaradığı yok benimkinde çekiyorsa hanımın telefon çekmiyor veya televizyon da sıkıntı oluyor bakayım dediğiniz ürüne

Top Bottom