- Reaksiyon skoru
- 1,852
bilek desteği iyi olabilir olmasada olur saber rgb çok hoşuma gidiyor bol rgbli önerilerinizi bekliyorum
forumda çok kötülüyorlar alma benceBen almayı düşünüyorum, iyi bir seçenek olabilir bir bak derim
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Detaylı araştırmasını henüz yapmamıştım teşekkürlerforumda çok kötülüyorlar alma bence
Kronik sorunlu sakın almayın diyorlarBen almayı düşünüyorum, iyi bir seçenek olabilir bir bak derim
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bende Alicam da Saner RGB kronik sorunlu diyorlarbilek desteği iyi olabilir olmasada olur saber rgb çok hoşuma gidiyor bol rgbli önerilerinizi bekliyorum
Hayır, yay çınlaması çoğu ucuz mekanik klavyede olur. Kronik bir sorun değildir.Sanırım kronik sorun dedikleri yay çınlaması . Bir süre sonra çok çınlama sesi çıkıyormuş . Bende saber sgb almayı düşünüyordum ya da fire storm . İkiside aynı switch , aynı sorun . Başka bir şey düşünüyorum ama büyük ihtimalle fire stormu alacağım.
Anladım.Hayır, yay çınlaması çoğu ucuz mekanik klavyede olur. Kronik bir sorun değildir.
Kronik sorun, basmama veya takılı kalma gibi durumlardır.