500gb harici hard disk önerisi

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
500gb seagate barracuda aldım trendyoldan fakat ref ürün çıktı. güvenilir nerden alabilirim max bütçe 400-500

500 e zaten ssd yokmu hacı abi en son1 tb hddyi 300 liradan veriyorlardı zaten

500 e zaten ssd yokmu hacı abi en son1 tb hddyi 300 liradan veriyorlardı zaten
250tlye 500gb Seagate barracuda HDD aldım Trendyoldan. Ref ürün çıktı kendisi. Bu fiyatlandırma bandında orijinal ürün bulunmuyor çoğu ref o yüzden bütçe o hallerde (kaynak bilgisayarcım)

HDD alacagina elindeki tüm diskleri sat m2 SSD al anakartinda desteği yoksa 100 TL bandında al bı tane yine de m2 SSD olsun
Post automatically merged:

Hangi marka var hocam
Seagate

Şimdi suçlamak istemiyorum HDD leri bende ki 2017 den kalma arkadaşlarımda vardı yine kim bilir kaç yıllık diskler SSD ye geçince uçtuk diğer arkadaşımda da WD var bir sorun çekmiyor bilemiyorum çok fazla dosya indirmedigi için mi

HDD alacagina elindeki tüm diskleri sat m2 SSD al anakartinda desteği yoksa 100 TL bandında al bı tane yine de m2 SSD olsun

Seagate
Hocam ssd var pc icin fakat oyunlar için HDD aliyordum. Seagate aldim ref ürün çıktı yukarda belirttiğim gibi. M2 desteklemiyor anakartım o yüzden HDD alacağım SSD de fiyat malum sıkıntı

Hocam ssd var pc icin fakat oyunlar için HDD aliyordum. Seagate aldim ref ürün çıktı yukarda belirttiğim gibi. M2 desteklemiyor anakartım o yüzden HDD alacağım SSD de fiyat malum sıkıntı
Ben oyun için kullanayım dedim bı tek GTA 5 var sıfırladım tüm dosyaları sistemim de gayet min sistem ger. Üstünde ama hâlâ drop yiyorum HDD ye attım ben topu

Seagate

Hangisi ama? Disk markalarının hem performanslı hem de düşük güç tüketimli diskleri var. Bende 6-7 senelik Seagate Barracuda 500GB disk var GTA V'i 2 sefer bitirdim bir kere bile drop yemedim.

500gb HDD ve 120 GB SSD var ise 300-400 bandına gitse ikisi siz de zaten 500 Luk bir bütçe var öyle böyle 1k yapıp adaptör+500gb m2 SSD alırdım ben olsam

Hangisi ama? Disk markalarının hem performanslı hem de düşük güç tüketimli diskleri var. Bende 6-7 senelik Seagate Barracuda 500GB disk var GTA V'i 2 sefer bitirdim bir kere bile drop yemedim.
Seagate BARACUDA (benimkinin RPM düşük galiba) sky hawk

500 gb hdd uretimi yok nerden alirsan al ya kullanilmis ya yenilenmis gelecek ya 1tb alacaksin yada ssd

biri donanım arşivi 2. el yerinde 1 tblik wd hddyi 300 tl ye satıyor bakabilirsiniz.

Ben sistemi 2. El aldım kim bilir alan kişi neler yaptı+ ex falan yazıyordu HDD de sistemi alan kişi PC den gram anlamadığı için kitlemis hatta o ya da müşterisinin de bı güzel elinden geçmiştir belki disk

biri donanım arşivi 2. el yerinde 1 tblik wd hddyi 300 TL ye satıyor bakabilirsiniz.
2. El sıkıntı hocam, diskte hele hele benim imkanım yoktu 2. El almak zorunda kaldım parçaları disk te parcalarin içindeydi zaten ama bütçe varsa neden sıfır olmasın ki

Geri