500k nın Faiz Getirisi ne kadar

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Şuan aylık%30 fazı getirisi veren bankalara 3 ay paramı tutsam sonra başka bankaya geçip akbank da%40 tutup ilk ay sonra 3 ay daha%30 35 civarı başka bankalara koysam yıl sonu param ne kadar olur?

Şuan aylık%30 fazı getirisi veren bankalara 3 ay paramı tutsam sonra başka bankaya geçip akbank da%40 tutup ilk ay sonra 3 ay daha%30 35 civarı başka bankalara koysam yıl sonu param ne kadar olur?

Enpara'da 32 gün için 14 bin TL veriyor. Üç aylık beklemede üç katından biraz daha fazla verir galiba. Öyle çok uçuş bir fark olmuyor çünkü.

Enpara'da 32 gün için 14 bin TL veriyor. Üç aylık beklemede üç katından biraz daha fazla verir galiba. Öyle çok uçuş bir fark olmuyor çünkü.
Hocam peki değer mi sizce mantıklımı faiz.

Hocam 500k ya mantıklımı yoksa 1milyon üstü paralar için mi mantıkı faiz?
bence altın daha mantıklı faizde parayı belli bir süre kullanamıyorsun diye biliyorum bana para lazım oldu 1 yarım bozdurdum altında olsa faizde olsa para çok olunca kazanç tabii ki çok olur

bence altın daha mantıklı faizde parayı belli bir süre kullanamıyorsun diye biliyorum bana para lazım oldu 1 yarım bozdurdum altında olsa faizde olsa para çok olunca kazanç tabii ki çok olur
Anladım hocam teşekkürler.
500k nın getirisi aylık Garanti Bankasınds 36k
Böyle yapmayı planlıyorum
Altınım var zaten 25 gram altınım var
Pardon aylık getirisi 18k

Anladım hocam teşekkürler.
500k nın getirisi aylık Garanti Bankasınds 36k
Böyle yapmayı planlıyorum
Altınım var zaten 25 gram altınım var
Pardon aylık getirisi 18k

Net mi 18 brüt mü? Netse çok iyi.

30 veren yer yok şuan 49 civarında veriyor ve gecelik tutabiliyorsin asla 30 40 arası bir yere yatirma

Bankaların uygulamaları otomatik hesaplıyor. %50 civarında faiz veren bankalar var.

Geçen bir arkadaş burada sayısal verilerle anlattı
1 sene önce 2M lik altın alsan şuanda 3.3M idi
1 sene önce 2M lik parayı faize atsaydın şuan 2.9M idi
Yani hem 400K zarar ettin hem harama bulaştın
Onun yerine 300K Altın+200K Aselsan/Afyon Çimento Hissesi alırdım şahsen

Hahahaha kesinlikle faiz uzun vadede berbat fakat BIST'de siyasi durumlardan dolayı pek güvenilir değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,723
Üyeler
184,672
Son üye
Asterix
Geri