performans düşürmezler sadece vram satacaklarşahsen 5k ekleyip 9070xt alman daha mantıklı geldi bana. o aksiyona gerek yok değşme bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence 4070ti/ti super gücünde olur 9070xt fiyatında olur hocam. o zaman almak mantıklı olur mu bilemiyorum
6000 serisi çıkar 2 yıl sonraEvet olabilir 1 2 yıl götürür beni diye tahmin ediyorum sonrasında değişiklik yaparım
Bütçeden dolayı seçtim yoksa 9070 xt alıcaktım hem 750 psu yeter miydi bilmiyorum 9070xt yeşahsen 5k ekleyip 9070xt alman daha mantıklı geldi bana. o aksiyona gerek yok değşme bence
bence 4070ti/ti super gücünde olur 9070xt fiyatında olur hocam. o zaman almak mantıklı olur mu bilemiyorum
performans düşmüyor zaten hocam 5070 zaten 4070 super ile ti arasında. az bir şey saf güç eklerler bence diyorumperformans düşürmezler sadece vram satacaklar
18gb vram olacağından 5070ti yakın çıkar ama 2gb vram için 5070 super alınmaz
yeterdi. olsun birkaç sene götürür 5070 super almak için satmana gerek yok benceBütçeden dolayı seçtim yoksa 9070 xt alıcaktım hem 750 psu yeter miydi bilmiyorum 9070xt ye
9070 xt için satayımmı gerek varmı senceperformans düşmüyor zaten hocam 5070 zaten 4070 super ile ti arasında. az bir şey saf güç eklerler bence diyorum
yeterdi. olsun birkaç sene götürür 5070 super almak için satmana gerek yok bence
He ben de öyle yazınca performans anlamında etki yaparlar sandım da ben performansa etki edeceğini sanmıyorum vram eklerler belki daha gddr7x falan çıkarsa onu koyarlarperformans düşmüyor zaten hocam 5070 zaten 4070 super ile ti arasında. az bir şey saf güç eklerler bence diyorum
yeterdi. olsun birkaç sene götürür 5070 super almak için satmana gerek yok bence
bence yok 0 fiyatından satamayacaksan. kartın yetersiz kaldığını hissettiğinde o zaman işte rtx 7000 serisi çıkmışsa 7070/7070ti gibi bir kart alırsın.9070 xt için satayımmı gerek varmı sence
Asla satma. 5070 super için satabilirsin ama 9070xt için değmez artık. En başta alabilirdin. Ki ben 5070 super içinde satmanı önermem. Gidebildiğin kadar git 5070 ile.9070 xt için satayımmı gerek varmı sence
Valla bilmiyorum kart aslında iyi 9070 xt ile oyun testlerinde 20-30 fps oynuyor ama vram sıkıntı işte 9070 xt çok daha iyi geliyorAsla satma. 5070 super için satabilirsin ama 9070xt için değmez artık. En başta alabilirdin. Ki ben 5070 super içinde satmanı önermem. Gidebildiğin kadar git 5070 ile.
Arkadaşlar 9070 xt alabiliyodum 5 k daha verip ama 5070 aldım hatamı ettim bilmiyorum ama iyi kart bence kaç yıl dayanır fikrim yok!?
2 3 yıl benim için yeterli bir süre o zmn öyle yapayımAsla satma. 5070 super için satabilirsin ama 9070xt için değmez artık. En başta alabilirdin. Ki ben 5070 super içinde satmanı önermem. Gidebildiğin kadar git 5070 ile.
5070 2k ultrada 2-3 yıl götürür. Ps6 ile yeni nesil oyunlar çıkar ve bu oyunlarda artık ayar düşürmek zorunda kalırsın. 2-3 yıl götürürkende bazı istisnai oyunlarda ray tracingden kısman falan gerekecektir.
100 fps bencede yeterli bir fps fazlası tabi kötü olmazOptimizasyonu kötü olmayan her oyun, 100 FPS’de dahi akıcı hissettirir.
30 FPS’e alışırsanız, tek kişilik oyunları rahatlıkla keyif alarak oynayabilirsiniz.
Single-player AAA oyunlarda insanların 300 FPS alma mücadelesini hiçbir zaman anlamlı bulmayacağım.
3-4 yıl Ultrada gider bence. Sonra ayar kısmalar başlarOptimizasyon problemi olmayan oyunları rahat açıyor. Problemli oyunlarda da DLSS Q açınca akar gider. DLSS eskisi kadar kaliteyi bozmuyor, oyuna iyi şekilde eklendiyse hiç farkedilmez bile
2-3 yıl yeterliyse hiç düşünmene bile gerek yok. Hiçbir sorun yaşamazsın. Sadece yeni konsollar çıktığında artık ultradan kısmak zorunda kalırsın ama konsollar çıkana kadar en fazla ray tracingden kısarsın ki o da çok çok nadir oyunlarda olur.2 3 yıl benim için yeterli bir süre o zmn öyle yapayım.