5070 Ti 16 GB 256bit Bu Sistem alınır mı? 90K

Hocam çiçek legosunu yapabiliyorsan bunu da yaparsın. Vida takmak ve kablo sokmak bu kadar işlem. Önemli olan şey kaba davranmadan acele etmeden birleştirmek. Zaten güncel sistemlerde her şey belli ve hazır. Bilgi gerektiren bir şey yok aynı anakartlı bir video bulursun baka baka yaparsın.

Hiç cesaret edemiyorsan da paketleri açma biriktir git bir bilgisayarcıya abi 500 ateşliyim topla şunu de yaptır. Ya da bir tanıdık vardır illa çevrende.

Hazır olarak da daha uygununu bulursun. Sadece çok pahalıya geliyorlar. Parçaları tek tek toplasan aynı fiyatlarda çıkıyor ama tek çekim veya vade farkı koyuyor zaten o %40 enflasyonu yemiş oluyorsun ve pahalıya geliyor. Daha bu ay 20kya 9800x3d 50kya 5070ti aldım aylık taksiti 7. Hazır alsam yine toplamı yaklaşık 70k oluyordu ve tek çekim. İlk aydan cebimde kalan 63k zaten sadece faizle 65.5k oldu. Diğer taksidi kendi çıkaracak kereta.

Bahsettiğin videoları takip etmiyorum ama buralarda bakan çok oluyor. Bir süre takip edersen bazı kaynaklardan, önüne düşer diye düşünüyorum.
teşekkür ederim yardımınız için

bence bu parayı verecekseniz ölü bir soket almayın, am5 veya intel ultra alın alacaksanız. bu fiyata giriş sevie anakart veriyor ayrıca bu sistem bence mantıksız.

AMD Ryzen 7 9700X mı AMD Ryzen 7 7800x3D sizce?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem dedikleri gibi alınmaz hazır şart mı
hocam artık hazır şart değil arkadaşların tüm önerilerine göre tek tek almak ama birisi bir kampanya yapsa hazır almak isterim örnek pc hocasının GG15 modeli https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ F/P bence tek tek toplayarak bu sistem kaça gelir araştıracağım

batıyo. intel alınmaz hocam hiç önermeyin kimseye vebaline girersiniz valla shvhksbkjvbhsj
orası öyle ama batacağını çok düşünmüyorum en azından şimdilik. böyle bir değeri amerika kolay bırakmaz. dediğiniz gibi ama almak çok mantıklı değil zaten hele de ultra bile soket değişimine gidecekse...

Indirim kovalarsa gayet de toplanır.
32 ram yapacaksa toplayamaz. ramlerin fiyatlarından haberin var mı? 1 hafta önce 4k ydı 16gb ram şuan 6k

orası öyle ama batacağını çok düşünmüyorum en azından şimdilik. böyle bir değeri amerika kolay bırakmaz. dediğiniz gibi ama almak çok mantıklı değil zaten hele de ultra bile soket değişimine gidecekse...
trump arkadan itekliyo nvidia ile ortaklık yapıyolar falan da bizi ilgilendiren bişe yok amd işlemci nvidia ekran kartı devam hocam. amd ekran kartında intel işlemcide adam olmaz

32 ram yapacaksa toplayamaz. ramlerin fiyatlarından haberin var mı? 1 hafta önce 4k ydı 16gb ram şuan 6k

trump arkadan itekliyo nvidia ile ortaklık yapıyolar falan da bizi ilgilendiren bişe yok amd işlemci nvidia ekran kartı devam hocam. amd ekran kartında intel işlemcide adam olmaz
doğru hocam ve bence de amd kart alınıyorsa amd işlemci alınmalı. ben öyle yapıyorum nvidia yı sevmediğimden.

sadece oyuncuysanız 7800x3d derim ben ama ben sadece oyun oynamıyorum o yüzden 9700x tercihim olurdu. video renderda daha kolaylık sağlıyor diye biliyorum ve genelde hem içerik üreticiliği hem oyunculuğun tatlı noktası diye söyleniyor 9700x e.
hocam ileride atıyorum ortalama müh. uygulamaları video editi canlı yayın vs için 7800x3d ve 9700x zorlar mı yoksa üstesinden gelir mi?

doğru hocam ve bence de amd kart alınıyorsa amd işlemci alınmalı. ben öyle yapıyorum nvidia yı sevmediğimden.
valla bende amd ciyim ama 7700xt den 5070ti a geçtim. bıktım artık. monitöre sinyal vermiyo ve sebebi 7800x3d deki grafik birimiyle çakışması. bf6 da sürekli çöküyo. hem de direkt bf6 için yayınlanan driverı kurmama rağmen çöküyo

hocam ileride atıyorum ortalama müh. uygulamaları video editi canlı yayın vs için 7800x3d ve 9700x zorlar mı yoksa üstesinden gelir mi?
yeter hocam bence, genel olarak güncel işlemciler çok sıkıntı yaşatmaz yeni nesil ise ama 8 çekirdekli olması avantajdır yeni nesilde. ben ryzen 5 5500 kullanıyorum ve video editte çok sıkıntı yaşamıyorum ama kasma donma oluyor bazen. yükseltmek gerek artık işlemci olarak bende ya 7600 ya da 9600x alacağım.

valla bende amd ciyim ama 7700xt den 5070ti a geçtim. bıktım artık. monitöre sinyal vermiyo ve sebebi 7800x3d deki grafik birimiyle çakışması. bf6 da sürekli çöküyo. hem de direkt bf6 için yayınlanan driverı kurmama rağmen çöküyo
bende tam tersini yaşıyorum laptop almak zorunda kalmıştım masaüstü var diye ekran kartı önemli değil dedim 4050li aldım ama nvidia driverı sağolsun çoğu zaman sinir ediyor. şans işi galiba bu driverda :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri