Sistem buymuş mecburen taksit yapıldığı için hepsiburada gibi sitelerden bakıyorum hocamDandik demeyelim de kullanıcı dostu diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80k ya kendin kursan daha iyi olurdu. Ekran kartını geçtim soğutucu fln hiç bilgi yok. 7800x3d ile sonra sorun yaşarsın, git gel fln fena olur, o durumda. Bunlar iade de almaz "isteğe bağlı ürün" olduğu için
Sıvı soğutması falan okey hocam ama genel fiyat pahalı geldi belki incehesap game gecesinden bir ürün denk getirmek mantıklı olabilirSistem buymuş mecburen taksit yapıldığı için hepsiburada gibi sitelerden bakıyorum hocam
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
Bellek: 2 Adet TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 5600Mhz CL36
Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7
Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör
Orada taksit olmuyor.Sıvı soğutması falan okey hocam ama genel fiyat pahalı geldi belki incehesap game gecesinden bir ürün denk getirmek mantıklı olabilir
Arkadaşın dediği gibi daha iyi bir sistem varsa vade farkına bakıp kıyaslayarak da alınabilir sonuçta 80k yı gözden çıkarmışsınız. Ben hazır sistemlere pek bakmıyorum o yüzden bilgim yok ama şimdi bakmaya çalışırım ama geç atarım. Takip eden birileri gelirse onlar daha hızlı tavsiyeler eder.Sistem buymuş mecburen taksit yapıldığı için hepsiburada gibi sitelerden bakıyorum hocam
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
Bellek: 2 Adet TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 5600Mhz CL36
Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7
Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör
dandik dediğin marka şuan piyasadakiler yokken de ekran kartı üretip satıyordu, milyon dolar reklama vermiyor oraya vereceği parayı fiyatları düşük tutarak reklam yapıyor.
Bu bilgisayar sizce alınır mı game garaj güvenilir mi?
Gördüğüm kadarıyla 5070Ti en dandik markayı kullanıyor ( Palit ), 750w bronze kullanıyor (850 gold tercih ederdim ama değiştirme gibi bir şansımız yok)
Benim acelem yok hocam bu tarz bir sistem tavsiye etseydiniz parçalar ne olurdu? 1 Tane örnek olarak toplayabilirseniz çok iyi olurdu benim için. Bütçem 80-90k civarı.Orada taksit olmuyor.
Arkadaşın dediği gibi daha iyi bir sistem varsa vade farkına bakıp kıyaslayarak da alınabilir sonuçta 80k yı gözden çıkarmışsınız. Ben hazır sistemlere pek bakmıyorum o yüzden bilgim yok ama şimdi bakmaya çalışırım ama geç atarım. Takip eden birileri gelirse onlar daha hızlı tavsiyeler eder.
dandik dediğin marka şuan piyasadakiler yokken de ekran kartı üretip satıyordu, milyon dolar reklama vermiyor oraya vereceği parayı fiyatları düşük tutarak reklam yapıyor.
donanım arşivinin konuyla ilgili videosu da var kerdeşim palit kartlar serin çalışıyor rtx5070 5080 kart 60 62 derecede çalışıyor msi 59 derecede çalıştığı için o kadar fazla ücret vermeye değer görüyorsan senin fikrinBenim acelem yok hocam bu tarz bir sistem tavsiye etseydiniz parçalar ne olurdu? 1 Tane örnek olarak toplayabilirseniz çok iyi olurdu benim için. Bütçem 80-90k civarı.
Alakası yok hepsinin çipi aynı olabilir biz markadan ziyade soğutmasına ve sessizliğine para ödüyoruz ve araştırdığım kadarıyla bu marka msi yada asusa göre daha fazla ısınıyor ve sesli çalışıyor. Aradaki fiyat farkı genellikle kullanılan malzemeden kaynaklanıyor örneğin biri plastik aksam kullanırken diğeri metal kullanıyor.
Akakceden topladığımda 82k İncehesap 84k fiyat aynı oluyorIşlemci ve ekran kartı toplamı 58k. Bence pahalı bir sistem, elle toplasan daha ucuza gelir.