5070Ti sistem 106.000 TL

HOKFMK

80+
Reaksiyon skoru
27
Aşağıdaki sistemi sizce parasının hakkını veriyor mu, oyun değil 3D Art için toplandı.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Ekran kartı.
SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

106.000 TL.

Son düzenleme:
Evet iş için güzel sistem, PSU, ssd, ram, kasa bütün tercihler makul ve f/p

ekran kartı bu olsa yenur

anakartı bu yapın

ve ssd gözükmüyor

Bu işten para kazanılacaksa 3D Render için 5080'in en az %20-25 daha iyi performans farkı var. Ona göre bütçe belirleyin. Sistem geri kalanı normal ama anakart için tomahawk x870 bakabilirsin.

Ekler

• 1755991211045.webp
    1755991211045.webp
    27.9 KB · Hit: 16
Linkleri guncelledim beyler.

106 bin TL'deyim zaten eğer 5080'e çıkmam gerekirse başka parçaları da yukarı çekmem gerekir, bütçe çok zorlanır.

Hem 3D Art için ekran kartının yani sıra RAM ve işlemci de bir hayli önemli. Bu yüzden bu iki parçaya da ağırlık verdim.

Sadece render değil ki, sculpting ve simulation ile de uğraşıyorum.

@Shourd @TechGuy @Asulgard

106 bin TL'deyim zaten eğer 5080'e çıkmam gerekirse başka parçaları da yukarı çekmem gerekir.

Hem 3D Art için ekran kartının yani sıra RAM ve işlemci de bir hayli önemli. Bu yüzden bu iki parçaya da ağırlık verdim.

anladım attığım anakart halen daha mantıklı

Son düzenleme:

106 bin TL'deyim zaten eğer 5080'e çıkmam gerekirse başka parçaları da yukarı çekmem gerekir, bütçe çok zorlanır.

Bence cillop gibi bir sistem olmuş, bir tek sıvı soğutucu hakkında bir bilgim yok araştırma yaptıysan incelemeler falan olumluysa alınır.
Ekran kartı olarak da indirim kovalayıp Palit, PNY 5070 ti falan da alabilirsin bu arada. 38k bandına kadar düşebiliyolar, cuma akşamları gaming gecelerinde özellikle.

Hocam, geçtiğimiz Cuma 5070 Ti'ın Gainward versiyonu 39k'ya satıldı. Bekleme şansın varsa gaming gecesini kovalamanı tavsiye ederim. Ayrıca 13k'ya Gigabyte'ın x870 anakartı da mevcuttu...

başka parçaları neden yukarıya çekesin ki ? şu anda 5070 ti ile alacağın sistem 5080 için hayli hayli yeterli ve seçtiğin parçalar gayet iyi.

başka parçaları neden yukarıya çekesin ki ? şu anda 5070 ti ile alacağın sistem 5080 için hayli hayli yeterli ve seçtiğin parçalar gayet iyi.
Dostum hoş geldin, birkaç haftadır yoktun sanki, nasılsın?

Doğru söylüyorsun, yükseltme için parçaları yukarı çekmeye gerek yok.

Aslında şu an bütçemin üzerine çıktım, parçaları aşağıya bile çekmek istiyorum ancak listeyi yapan arkadaş 3D için minimum parçalar bunlar dedi.

Bütçe 90K idi, şu an 106k'dayım. Bu kadar bütçeyi aşmışken biraz daha borca girip 120k'ya çıkarsam 5080'i alabilirim ama bilemiyorum.

Daha monitör alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri