55-60K Telefon Önerisi

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Merhaba 55-60k bütçem var telefon alacağım ne önerirsiniz?

android mi ios mu
Farketmez ben normalde S24U tarafındayım fakat aile iphone'u daha çok seviyor ve Zorluyorlar o fiyat bandında İphone15 var oda çok kötü ekranı bile 60 hz bu kadar para verdikten sonra 60hz ekran kullanmak salaklık ama ne kadar anlatsamda illa İphone tarafındalar ne yapacağımı bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Farketmez ben normalde S24U tarafındayım fakat aile iphone'u daha çok seviyor ve Zorluyorlar o fiyat bandında İphone15 var oda çok kötü ekranı bile 60 hz bu kadar para verdikten sonra 60hz ekran kullanmak salaklık ama ne kadar anlatsamda illa İphone tarafındalar ne yapacağımı bilmiyorum
İphonların pro olmayan versiyonları alınmaz hocam. Telefonu siz kullancaksınız onlar değil. Pro versiyonlarıda o kadar paraya değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal günlük kullanım arada oyun oynarım
Telefon boyutu önemli mi küçük büyük vs.?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İphonların pro olmayan versiyonları alınmaz hocam. Telefonu siz kullancaksınız onlar değil. Pro versiyonlarıda o kadar paraya değmez.

Telefon boyutu önemli mi küçük büyük vs.?
Yani çokta büyük olmaması tercihimdir mesela 14 Pro Max gibi büyük olmasını istemem ama olsada sıkıntı olmaz yani

Batarya kamera performans

F7 nin bataryası güzel diyorlar
x200 pronunda bataryası çok iyi. Kamera önemliyse ya x200 pro ya 15 ultra. Perfonmans olarak zaten aynılar diyebilirim. Kamera olarak vivo x200 pro biraz daha önde özellikle portre çekimi ve cilt tonlarında.

Batarya kamera performans

F7 nin bataryası güzel diyorlar

Bundan 1 saate yakın önce açtığım konuda da yazmıştım ztn
Görmedim o konuyu hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233