5500XT daha iyi mi ?

hahahahahah

mesajı komple değiştirdim AMD tarafında hep bir driver sorunu bulunur güncelleme gelse bile yeni sorunlar oluşur 1660 super driver olarak özellikle "optimize" olarak şu anda daha önde gitmekte ancak yeni gelen konsollara bakarsak AMD GPU kullanmakta burdan yola çıkarsak yeni gelen oyunlar AMD için daha optimize bir şekilde gelebilme ihtimali de var yani uzun zamanda fps farkı daha da açılabilir rx serisi öne geçebilir
gtx serisi yayın ve ekran kaydına daha müsait bir kartdır rx daha çok oyun ağırlıklı gitmektedir yöneliminize bağlı seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır
Post automatically merged:

post güncellendi

Son düzenleme:
Hocam diyorum ki Rx590ın yeri saçma 550Xt 1650S karşılaştırması da öyle
fps olarak ekledim nvidia optimizasyonlu oyunu koyarsan 1660s bile geçer 5600xt'yi falan ama eşit olduğu bir oyunda 5500xt daha fazla fps veriyor diyorum ki bu gerçek hadi rx5500xt=rx590 ama rx5500xt=rx590<1650s değil ben desem 1660s<5500xt dersem yanlış olur.

anladım ben seni nvidia fanı şöyle yaparsam efsane olur rx5500xt=rx590<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<x<1650S<1660<1660S

fps olarak ekledim nvidia optimizasyonlu oyunu koyarsan 1660s bile geçer 5600xt'yi falan ama eşit olduğu bir oyunda 5500xt daha fazla fps veriyor diyorum ki bu gerçek hadi rx5500xt=rx590 ama rx5500xt=rx590<1650s değil ben desem 1660s<5500xt dersem yanlış olur.
Hocam fanlıkla ne alakası var ikisinin de eşit olduğu oyun derken battlefield dan falan bahsediyorsanız zaten konuşmamıza gerek yok siz kafayı çekmekte nirivanaya ulaşmışsınız. 5500XT 8GB da geçer ama 4GB da küçük eşittir ya da eşittir gibi bir kıyas olur. 590'sa ancak 1650S nin rakibi.
Post automatically merged:

Hayır normal karşılaştırma.
al
batllefieldda bile aralrında 2 3 fps fark oluyor aaa oyunlarda 1660 590'ın içinden bile geçiyorken neyin kıyası. Komik olan amd tabanlı oyunlarda bile 1 2 fps fark hatta bazen geçmesidir diyecek başka sözüm yok isterseniz diretin isterseniz yeni konu açın 1660VS590 diye

Hocam fanlıkla ne alakası var ikisinin de eşit olduğu oyun derken battlefield dan falan bahsediyorsanız zaten konuşmamıza gerek yok siz kafayı çekmekte nirivanaya ulaşmışsınız. 5500XT 8GB da geçer ama 4GB da küçük eşittir ya da eşittir gibi bir kıyas olur. 590'sa ancak 1650S nin rakibi.
İkisininde eşit olduğu oyun derlen optimizasyon konusunda ikisininde eşit demek olduğu demek istemiş olmalı.

İkisininde eşit olduğu oyun derlen optimizasyon konusunda ikisininde eşit demek olduğu demek istemiş olmalı.
Kesin onu kastetmiştir ki acaba hangi oyundan bahsediyordur ki ben o kadar da hani ikisine de eşit yapam diyen bir oyun çok görmedim. Üstüne üstlük yüzde ve binde 1 fps değerleri de her zaman üstünde. @EMREG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,505
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri