5600XT - RTX 2060 Hangisi?

Konusuyorum birisiyle asus tuf evo 5600xt 2400 diyor anlaşırsam onu alıcam sanırım.
yapmamalısın. pişman olucaksın. sonra bi kaç ay a forumda seni görücez mavi ekran yedim. neden böyle oldu ? diye :(

amd sorunlarını unutma. yok driver yok donanım
Biliyorum rx570 kullandım ben bir sorun yaşamadım nadir oluyordu sabit sürümde kullanınca sorun olmuyordu ama nvidia da direk yüklüyordum son sürümü hiç sorun yaşamadım teşekkürler.

Bütçe var ise şu zaman da denk Nvidia kart alınmasından yanayım ben.

2060 ile arasında ki fiyat farkı tam olarak kaç TL?
2500 bandında bulabiliyorsun 2060 ama zotac gigabyt veya tek fanlı modeller var bi asus tuf gibi model arasan 3000 bandına çıkıyorsun buda 600 lira fiyat avantajı getiriyor.

yapmamalısın. pişman olucaksın. sonra bi kaç ay a forumda seni görücez mavi ekran yedim. neden böyle oldu ? diye :(
Çevremde 5700xt kullanan 3 arkadaşım var aynı şekilde rx 570-580 kullananda var sorun yaşamıyorlar inşallah bende yaşamam :)

senin amd önerdiğin günü bekliyorum :D

Mantıklı zamanlarda önermek gerekir biri gelip 1660 supermi yoksa 5600XT mi dendiği zaman boş boş fanboyluk yapmam 5600XT derim :)

İşlemci kanadında AMD harika işler çıkarsa da ekran kartı tarafında çok ayarsız. Ekran kartıyla sorun yaşamayan yarın öbür gün her an yaşayabilir AMD ekran kartı ile, özellikle RX 5000 serisinde çok sorun yaşayan var. Çok para harcayıp stres sahibi olmak istiyorsan gözlerini yumup saf güç AMD kart deyip benim gibi aldıktan sonra sorunlar yaşayıp sonra NVIDIA'ya geçmek için AMD kartı satma işine girişirsin. Bu da ekstra maliyet anlamına gelir. Alırsan AMD kartı umarım sorun yaşamazsın.

Geri