5K Beyaz ATX kasa önerisi?

Görünüşe önem veriyorum hocam niye kasanın içinde default fan tutayım ki? NZXT zaten görünüş kasası
1746546113503.webp

Bu kasa için çokta gerekmiyor öyle bir açısı var ki gözükmüyor fanlar egzoz fanada hemen ihtiyacın olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egzoz fanı yok bunun da xd
Egzoza gerek yok ya soğutucu var ya xd

Alıntıyı görüntüle
Bu kasa için çokta gerekmiyor öyle bir açısı var ki gözükmüyor fanlar egzoz fanada hemen ihtiyacın olmaz

Hocam 7500f'e krallar gibi bakıyorsunuz küçük prensin gördüğü muameleye bak ya :D

Alıntıyı görüntüle

Hucam ARGB fan şart ya o kadar para veriyoruz ışıqlı mışıqlı olsun aslında şey yapmak istiyorum Lian Li fanlar var ya onlarla bir kasa toplasak bize maliyeti ne olur diye düşünüyorum.

Hocam 7500f'e krallar gibi bakıyorsunuz küçük prensin gördüğü muameleye bak ya :D
Prensmi prensesim o benim valla neden öyle oldu bende anlamadım bir anda soğutucu geldi üstüne xd 4.7-5.0ghz lerde 65-70 derecede çalışıyor

Hucam ARGB fan şart ya o kadar para veriyoruz ışıqlı mışıqlı olsun aslında şey yapmak istiyorum Lian Li fanlar var ya onlarla bir kasa toplasak bize maliyeti ne olur diye düşünüyorum.
hocam oyle cok pahali oluyo, ben de guzel siyah sistem toplamayi dusunuyorum.Lian Li falan derken 10K vercem boyle giderse kasaya :D
su mag panoyu da bi ben begenemedim herhalde

ısıqlı mısıqlı derken hucam xd valla maliyet bu kasa için konuşursak set bir şekilde on tarafa arkaya da bir egzoz muhtemelen kasa ile 10-11 bulur

Bu kasaya kaç mm sıvı soğutma takılıyor hocam?
hocam oyle cok pahali oluyo, ben de guzel siyah sistem toplamayi dusunuyorum.Lian Li falan derken 10K vercem boyle giderse kasaya :D
Hocam kalite ve görünüş için bu paralar normal.

ısıqlı mısıqlı derken hucam xd valla maliyet bu kasa için konuşursak set bir şekilde on tarafa arkaya da bir egzoz muhtemelen kasa ile 10-11 bulur
Öyle kasanın aw xd

Benide yaz o listeye bende beğenmedim xd

Öyle kasanın aw xd
360 takılıyordu sanırsam

Öyle kasanın aw xd
Kalite önemsiz yaw (bunu deyipte 80 bine beyaz sistem topladım)

Öyle kasanın aw xd
Koyma la koyma lian li ile 17 lere çıkıyor fiyatlar xd

Benide yaz o listeye bende beğenmedim xd

360 takılıyordu sanırsam

Kalite önemsiz yaw (bunu deyipte 80 bine beyaz sistem topladım)

Koyma la koyma lian li ile 17 lere çıkıyor fiyatlar xd
Lian Li Lancool 216 ARGB bu kasaya gerek yok sanırım o fanları takmaya işimi görür mü peki 360 mm sıvı soğutma takıcam üste anakartım da Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri