xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
aklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek
Faizsiz kredi çekip alabilirsin 6 taksit şeklinde ödemesi olan krediler var hangi kredi uygulamasını indirip bakabilirsin.aklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek
yenilenmis 13 alınır mı? bana alma dediler12 bin üstüne 3 taksitten fazlası yok max yenilenmiş telefonlarda var çek-senet ile halletsen daha iyi değil mi?
alma bataryaları ileride eziyet oluyor çünkü. iphone alacağıma gider xiaomi veya samsung alırım kardom sıfırlarında taksit yok 3 aydan fazla. 2.el iphone alacaksan da 13 pro olanı veya 14 olanı al düz 13 lerin bataryalarında bi acayiplik varyenilenmis 13 alınır mı? bana alma dediler
mesela 30k falan ne önerirsin samsung veya xiomialma bataryaları ileride eziyet oluyor çünkü. iphone alacağıma gider xiaomi veya samsung alırım kardom sıfırlarında taksit yok 3 aydan fazla. 2.el iphone alacaksan da 13 pro olanı veya 14 olanı al düz 13 lerin bataryalarında bi acayiplik var
uğraştırıcı bisey sankiDostum amazondan alacağın telefonla aynı fiyat olan başka bir şeyi taksitle alıp, kullanmadan hemen iade ediyorsun. İade ederken amazon bakiyeme yüklensin diyorsun. Paran nakit olarak amazon bakiyene yükleniyor ama sen kendi kartına taksitle ödüyorsun. Amazon bakiyenle telefonunu alıyorsun.
samsung z flip düşürebilirsen çok kıyaklar bence güzel olur sıfırlar z flip 5 256 gb modelleri 30 a kadar iniyor ara ara bence onlar yakışırmesela 30k falan ne önerirsin samsung veya xiomi
hocam hem taksitli telefon istiyorsun hem de uğraştırıcı diyorsunuğraştırıcı bisey sanki
Easycepten alabilirsin ama sadece mükemmel seçenekleri satın almalisin diğerleri sıkıntılı birazaklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek
arkadasım orda pili ekranı falan degistiriyorlar falan dedi alasım gelmedi ondanEasycepten alabilirsin ama sadece mükemmel seçenekleri satın almalisin diğerleri sıkıntılı biraz
Ben 3 yıl önce 11 aldım henüz sorun olmadı seçeneklerden mükemmel olanı alacaksin ama diğerlerini bilememarkadasım orda pili ekranı falan degistiriyorlar falan dedi alasım gelmedi ondan