Kaçıncı ay?Daha 6 ayım olmadı .dddd
olur yakında dediğim gibi kötü bir firma değil ama pahalılar genel olarakDaha 6 ayım olmadı .dddd
en son kullandığımda gayet memnundum görücez o sorunlar genelde altypıya göre değişiyor altyapım gayet iyi bir sorun olcağını sanmamTürkNet daha sorunlu.
Türk telekomdakiler bunu duyunca olur gibiolur yakında dediğim gibi kötü bir firma değil ama pahalılar genel olarak
türk telekom zaten alınmaz arkadaşlar tt fiyatlarını bilerek pahalı yapıyor bak mesela benim altyapım tt ama ben tt kullanıyormuyum hayır adamlar altyapı kiralatmak istiyor artıkTürk telekomdakiler bunu duyunca olur gibi
Kaçıncı ay?
2 ay olacak. Bir de Millenicom pahalı değil aynı/yakın fiyatla Türknet'te de karşılaşacaksın çünkü hem modem almışsın, hem sıfır kurulum yapmışsın fiyat normal. Bir de sen Milleni'de sıkıntı yaşıyorsan Türknet'te sıkıntı yaşayacağına eminim ve onu da geçtim biz Türknet'i YAPA ve Gigafiber olmadığı sürece önermiyoruz çünkü sorunlarla sıkıntılarla kaynayan bir firma onun yerine NetSpeed'e geç daha iyi.olur yakında dediğim gibi kötü bir firma değil ama pahalılar genel olarak
O zaman 2 Aylık Millenicom Deneyimim diye aç?2 ay olacak. Bir de Millenicom pahalı değil aynı/yakın fiyatla Türknet'te de karşılaşacaksın çünkü hem modem almışsın, hem sıfır kurulum yapmışsın fiyat normal. Bir de sen Milleni'de sıkıntı yaşıyorsan Türknet'te sıkıntı yaşayacağına eminim ve onu da geçtim biz Türknet'i YAPA ve Gigafiber olmadığı sürece önermiyoruz çünkü sorunlarla sıkıntılarla kaynayan bir firma onun yerine NetSpeed'e geç daha iyi.
onun yerine varolan konuyu güncelleyeceğim 6 ay ya da 1 yıl olunca.O zaman 2 Aylık Millenicom Deneyimim diye aç?
oldumu 6 ay :donun yerine varolan konuyu güncelleyeceğim 6 ay ya da 1 yıl olunca.
Olmadı daha var 1.5-2 ay.oldumu 6 ay :d