6 saat furmark testi normal mi ?

Kardeşim ne yaparsam yapayım siyah ekran hatasini çözemiyorum bazen 2 saatte bir bazen 2 ayda bir hata veriyor şuan işlemci cpu Soğutucu kablosunu yanlış yere takmışım onu düzelttim yine olursa artık servise yollayacağım
Oyunlarda mı oluyor ne zamanlarda oluyor mesela PC açılınca mı mesela kapatırken mı masaüstünde boşta beklerken mi bendede oluyordu ama nvidia üzerinden driver guncellerken yaşıyordum gidip geliyordu.

biosu tekrar güncelle güncel olsa bilr

sorun yokta bakım istiyor gibi temp hotspot farkı 19 derece olmuş siyah ekran ile alakalı mı bilemem

Oyunlarda mı oluyor ne zamanlarda oluyor mesela PC açılınca mı mesela kapatırken mı masaüstünde boşta beklerken mi bendede oluyordu ama nvidia üzerinden driver guncellerken yaşıyordum gidip geliyordu.
Genel olarak oyunlarda oluyor. Ama bazen youtube bile oluyordu .mesela callof duty açtım oyunu başlattım karakteri açık bıraktım öyle sabaha kadar durabiliyor ama bir razı oyunun içine girsem direk siyah ekran oluyor fanlar hızlanıyor bazen ise google gezinsem oluyor .işlemci termal macununu ben az sürmüştüm işlemcinin her yerine sürememiştim acaba ondan mı diye düşünüyorum

Kartın seri numarasını paylaşta satılırsa almayalım. Kara listeye koyalım.

Siyah ekran hatası power kaynaklı olabilir.
Sen kartın ömrünü yemişsin. 6 saat tam yükte aralıksız çalıştırmışsın kartını.

6 saat boyunca açık kaldı donma kasma hiç bir şey olmadı ısınsa bile sorun çıkarması iyiye işaret değil mi Alıntıyı görüntüle
Biraz abartmışsınız 6 saat furmark testi olmaz 2. el kart almışsınızdır 10-15 dk stres testi yaparsınız ısıları kontrol eder yolunuza bakarsınız 6 saat gpu ya %100 yük bindirmek akıl işi değil hotspot değeri dışında sorun görünmüyor bu arada

kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaktan 5 yıl yatarınız var bırakın kart özgür kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,821
Üyeler
186,945
Son üye
Eren5561
Geri