- Bütçe
- 600
Model d , Rival 3 Wireless ve Gladius 2 arasında kaldım siz bunlardan minecraft ve fps oyunları için bunlardan hangisini önerirsiniz ya da önereceğiniz başka mouselar var mıdır ? Elim 18 cm Tutuş şeklim Palm grip
G305Model d , Rival 3 Wireless ve Gladius 2 arasında kaldım siz bunlardan minecraft ve fps oyunları için bunlardan hangisini önerirsiniz ya da önereceğiniz başka mouselar var mıdır ? Elim 18 cm Tutuş şeklim Palm grip
okul dönüşü bakarım
Aşırı şekilde pil tüketiyor bu model.SteelSeries Rival 3 Wireless - 597 TL
Bunun kablolu olanını kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Tam bir F/P ürünü.
minecraft için pek önermiyorlar
pil sorunu bi problem olmaz eğer diğerlerinden iyi diyorsanız alabilirim.Aşırı şekilde pil tüketiyor bu model.
maalesef 800 altı yokBulabilirseniz Deathadder V2
İkinci el sitelerinden kutusu açılmamış bulabilirsiniz belki. Minecraft için en iyi mouse'lardan biridir Deathadder V2. Bu fiyat aralığında en iyisi zaten.minecraft için pek önermiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
pil sorunu bi problem olmaz eğer diğerlerinden iyi diyorsanız alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef 800 altı yok
bu fiyatta en iyisi değil hatta ilk 5'e bile giremezİkinci el sitelerinden kutusu açılmamış bulabilirsiniz belki. Minecraft için en iyi mouse'lardan biridir Deathadder V2. Bu fiyat aralığında en iyisi zaten.
Bilgisiz bir şekilde yorum yapmanın lüzumu yok. Sensörü zaten en üst seviyede olan bir mouse'a ilk 5'e giremez demek biraz abartılı ironik.bu fiyatta en iyisi değil hatta ilk 5'e bile giremez