HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,815
xfx xts2 1200w 1 milim oynamadı başta 12.000V idi yükte de 12.000V idiHangi güç kaynağıymış o?![]()
Boylesini başka hiçbir PSU da görmedim
xfx xts2 1200w 1 milim oynamadı başta 12.000V idi yükte de 12.000V idiHangi güç kaynağıymış o?![]()
xfx xts2 1200w 1 milim oynamadı başta 12.000V idi yükte de 12.000V idi
Boylesini başka hiçbir PSU da görmedim![]()
PlatinumPlat mi Titan mı ne bu da. Ama eski diye de kimse yüzüne bakmaz. Demek ki eskileri çok da kötülememek lazım.![]()
Platinum![]()
Demek ki bu seri daha stabil önceki seriye göreFurmark, Prime95, OCCT derken aynı anda 3 tane test başlattım. Dediğim gibi 4.980 ve 11.980 değerlere düştü sadece. Daha da aşağısı olmadı.
İlk başlarda sistem kapandıydı. FCLK 2133'tü, 2100'e çektim düzeldi.
Alıntıyı görüntüle
Yine çok fazla 0.2V voltaj düşmüş...Furmark, Prime95, OCCT derken aynı anda 3 tane test başlattım. Dediğim gibi 4.980 ve 11.980 değerlere düştü sadece. Daha da aşağısı olmadı.
İlk başlarda sistem kapandıydı. FCLK 2133'tü, 2100'e çektim düzeldi.
Alıntıyı görüntüle
Demek ki bu seri daha stabil önceki seriye göreİyi bari raijitake görünce saldırmayız
![]()
Yine çok fazla 0.2V voltaj düşmüş...
Kabul edilebilir ama konudaki PSU ya bak kaç mv dalganma yapmış?Çok az düşmesi de bir sorun oluyor anlayamadım ben hacının demesine göre.
Çok mu fazla? Nasıl olması lazım ki hocam anlayamadım ben daha?Kabul edilebilir bir değer değil mi?
Evet normal. Boşuna nitro almayın demiyoruz.Merhabalar arkadalar,
Bugün elime ulaşan Sapphire Nitro Plus 9070 XT kartın @HacıSOFU ile testleri yaparken aşağıdaki duruma şahit oldu ve inceleme paylaşmadan bunu paylaşmak istedik. Öncelikle bu kartı 750 watt kalitesiz bir psu ile kullanmak mümkün değil, keza 12vhpwr üzerinden 607 Watt güç çekmeyi başardık. Tabii ki bunu doğal şartlarda yapmadık, c24 ve furmark'ı aynı anda çalıştırarak başardık.
Ayrıca forumda çokca tavsiye ettiğimiz FSP Vita model psunun da ne kadar kaliteli olduğunu görmüş olduk. Sizlerle bu deneyimimizi paylaşmak istedik.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok az düşmesi de bir sorun oluyor anlayamadım ben hacının demesine göre.
Çok mu fazla? Nasıl olması lazım ki hocam anlayamadım ben daha?Kabul edilebilir bir değer değil mi?
70mv nerde 200mv nerde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunluk bişi yok kullan gitsinKonu sahibinin PSU'su zaten iyi ona lafımız yok. Sadece merak ettiğim çok sorun edilecek bir değer mi onu demek istiyorum. Kabul edilebilirse sorun değil. Devam bu şekilde.
Sorunluk bişi yok kullan gitsin
11.7 alt sınır onu görseydi değiş derdim.