- Reaksiyon skoru
- 1,881
- Bütçe
- 6000
Bunu buldum başka öneriniz varmı
Bunu Bir Kere Kullandım Hissiyatı GüzelBunu buldum başka öneriniz varmı
www.rampage.com.tr
Ölü bölge var diyorlar hepsi burada yorumlardaBunu Bir Kere Kullandım Hissiyatı Güzel
![]()
Sadece PC Uyumlu - El Vitesli Pedallı Oyuncu Direksiyonu
Sadece PC Uyumlu 3 Adet Pedal Sistemi 6+1 Vites Çift Motorlu Titreşim Sistemi 270 ve 900 Derece Sürüş İmkanı 21 Adet Buton + 1 Adet Direksiyon + 3 Adet Pedal Masaya Mengene yardımıyla Sabitlenir Tak-Çalıştırwww.rampage.com.tr
Bu fiyata sıfır alınacaksa hiç almayın hocam ikinci elden DFGT veya G27 bakabilirsiniz ama illa sıfır alıcam derseniz paranız kenarda dursun durumunuz olunca gidin Moza R3 alın.Bunu buldum başka öneriniz varmı
Bunları alana kadar hiç almayın daha iyi. 0 da bu bütçede direksiyon seti yok düzgün. Alırken mutlaka en az 900 derece dönsün ve ffb olsun. Diğer arkadaşların dediği gibi g27 ya da dfgt alın en kötü.Bunu buldum başka öneriniz varmı
Bunu buldum başka öneriniz varmı
bence kendin yapabilirsin anlıyosan ve zamanın varsa keyifle yapabilrsin internette zaten bunun hakında bi sürü video var
Bende öyle düşündüm teşekkürlerardunio , 900 derece potansiyometre , tofaş direksiyonu yt de yapma videoları var bu bütçede daha kaliteli iş çıkar kendiniz yaparsanız