Suan yok topluyom pc ama 500w cyber diye dandik bir marka varsendeki psu kaç w? kasaya dahil değil psu.
Wattman tam ne oldugunu bende bilmiyorum hocam bana psu kaliteli olmazsa wattman yersin demislerdi bir forumda rx 580 bana hediye gelecek onu kullanmak istiyorum deepcool 650w 80+ alirsam wattman denen olay olurmuWattmansız nasıl bi tabir hocamwattmanın temel kaynağı ekran kartındandır ve rx500 ve 5000 serisinde oldukça fazla yaşanan bi sorun bu rx580 alıp wattmanla uğraşmak istemiyorum dersen biraz daha bütçe arttırıp nvidia tarafında Gtx1660ti falan bakabilirsin yada pek bütçe arttıramam dersen 1060 6 gb yada 1070 falan (ancak ekliyip kendileri eski kart desteği ne zaman kesilir bilemem 16 serisi bile aşağı yukarı 5 sene olucak)
Wattman şans işi psu besleyemezse uyarı olarak verir bunu örnek olarak Wattman da ekran gidip geliyor siyah oluyor ayarları sıfırlanıyor zararı yok ama kanser ediyor adamıWattman tam ne oldugunu bende bilmiyorum hocam bana psu kaliteli olmazsa wattman yersin demislerdi bir forumda rx 580 bana hediye gelecek onu kullanmak istiyorum deepcool 650w 80+ alirsam wattman denen olay olurmu
Peki soyledigim deepcool 650w80p kaliteli bir psu muWattman şans işi psu besleyemezse uyarı olarak verir bunu örnek olarak Wattman da ekran gidip geliyor siyah oluyor ayarları sıfırlanıyor zararı yok ama kanser ediyor adamı
İyidir güzel psuPeki soyledigim deepcool 650w80p kaliteli bir psu mu
Tesekkürler hocam bilgi icinİyidir güzel psu