60K SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
600000
Oyun oynamak için kullanacağım.Tek ricam işlemci ekran kartını vs uçurmak için kalitesiz malzeme seçmeyin.Kasanin görünüm açısından da iyi olmasını istiyorum.

Az üstüne çıkıp 9070XT 7800x3d bakılabilir.
Bütçe buysa 5070, 7700/9600x çıkar en fazla.

Oyun oynamak için kullanacağım.Tek ricam işlemci ekran kartını vs uçurmak için kalitesiz malzeme seçmeyin.Kasanin görünüm açısından da iyi olmasını istiyorum.
toplarız hocam kasa tercihiniz var mı

toplarız hocam kasa tercihiniz var mı
Vallahi bayadır ilgilenmiyodum piyasayı bilmiyorum hiç.Asusun bitane kasası vardı da 10k olmuş cus dedım vazgectım.
Sizin bildiğiniz varsa güzel önerirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az üstüne çıkıp 9070XT 7800x3d bakılabilir.
Bütçe buysa 5070, 7700/9600x çıkar en fazla.
Hocam ben de aşağı yukarı biliyorum ne çıkacağını ama diğer parçalar da önemli benim için

Vallahi bayadır ilgilenmiyodum piyasayı bilmiyorum hiç.Asusun bitane kasası vardı da 10k olmuş cus dedım vazgectım.
Sizin bildiğiniz varsa güzel önerirseniz sevinirim.
en fazla kaç k ya çıkarsınız

hocam 7800x3d işlemci b650gaming plus anakart 16x2 klasik bir ram vg16al kasa 360 thermalright soğutucu 1tb ssd 750w bronz psu bu parçalarla bir sistem deneyin bütçeyi aşmıyorsa gayet yeterli ve başarılı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 7800x3d işlemci b650gaming plus anakart 16x2 klasik bir ram vg16al kasa 360 thermalright soğutucu 1tb ssd 750w bronz psu bu parçalarla bir sistem deneyin bütçeyi aşmıyorsa gayet yeterli ve başarılı olur
ekran kartı da 9070xt denk gelirse bu fiyat bareminde mükemmel tercih olur

enermax psu ve hava soğutmadan 2k kar ediliyor diye biliyorum ortalama olarak 60 küsüre geliyor

enermax psu ve hava soğutmadan 2k kar ediliyor diye biliyorum ortalama olarak 60 küsüre geliyor
Hocam öüzr dilerim seni uğraştıracağım ama,
beyaz sistem olmasa olur mu 🙃?

hocam kasa ne tür seversiniz akvaryum veya mesh

2k indirimle beraber 62.5 a felan geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,311
Üyeler
174,535
Son üye
messi3278443728
Geri