Neler Yeni

63750TL RTX5070 Sistem Yorumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
Hocam gayet güzel bir sistem bence hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Ek olarak tek söyleyebileceğim şey bu sisteme umarım güzel bir ekipman ve monitör kombosu yapılmıştır:)
Teşekkür ederim hocam. Monitörlerim ve ekipmanlarım zaten duruyordu önceden. 2k 240hz msi ve 1080p 144hz asus monitörlerim var. Diğer ekipmanlarım eski ama alıştığım ekipmanlar.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hayirli olsun hocam Anakart Msi diye guvenerek almissiniz muhtemelen msi in En isinan anakartlarindan biri ama işinizi gorur 9 ay 0 faiz olmasaydi başka bir şey alin derdik

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
Hayirli olsun hocam Anakart Msi diye guvenerek almissiniz muhtemelen msi in En isinan anakartlarindan biri ama işinizi gorur 9 ay 0 faiz olmasaydi başka bir şey alin derdik
Hocam ısı testleri fena değildi. Msi pro b650-s wifi alıcaktım ısı problemi olduğunu gördüm ve buna döndüm. Eğer dediğiniz gibi ısı problemi varsa çok sinirlenebilirim 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• IMG_0385.png
    IMG_0385.png
    1.4 MB · Hit: 8

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam ısı testleri fena değildi. Msi pro b650-s wifi alıcaktım ısı problemi olduğunu gördüm ve buna döndüm. Eğer dediğiniz gibi ısı problemi varsa çok sinirlenebilirim 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam listede de gordugunuz gibi isinan bir anakart Testi geçicek kadar yetmiş ancak Kendi isisina yakin anakartlara baktiginizda çoğu çıplak basit anakartlar Msi a yakisacak model olmamis

goku010203

80+ Bronze
Bütün parçalarımı aldım zaten konuyu okursan yazıyor hepsi ayrıca dostum lütfen konuyu amd nvidia kavgasına çevirmeyelim internette birsürü test var inceleme var gidip oralardan araştırabilir herkes. Özellikle testleri bekleyip aldığım için teknoloji olarak ne aldığımı çok iyi biliyorum. Keşke dediğin gibi olsa ama fsr ile dlss maalesef hiç yakın değiller. Rt konusuna zaten girmiyorum amd rekabet edemiyor. Ama bunlara rağmen fiyat politikası ve saf kas gücü övülesi. Bu yüzden ben senin söylediğini söylemiyorum Amd alanın da kendince sebepleri vardır ama ben şahsen saf kas gücünden çok teknolojiye önem veriyorum çünkü çağımızın yapay zeka çağı olduğuna inanıyorum bu yüzden (fiyatların gereksiz pahalı olduğunu bilerek) Nvidia tercih ediyorum.
He he aynen kanki. Total sistem kaç k tuttu söyleyecek misin artık? 3.sorusum falan. Cevap vermeni beklemem hata sanırım, insan ol azıcık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
He he aynen kanki. Total sistem kaç k tuttu söyleyecek misin artık? 3.sorusum falan. Cevap vermeni beklemem hata sanırım, insan ol azıcık.
Dostum belli ki ya yaşın küçük ya da durum daha vahim. Sistemin toplam fiyatı başlıkta yazıyor. Ne başlığı okuyorsun ne konudan haberin var. Millete hakaret etmeye mi giriyorsun foruma? Hepimiz insanız da bazılarının bazı zihinsel fonksiyonlarının tam evrimleşemediğini gözlemliyorum.

goku010203

80+ Bronze
Dostum belli ki ya yaşın küçük ya da durum daha vahim. Sistemin toplam fiyatı başlıkta yazıyor. Ne başlığı okuyorsun ne konudan haberin var. Millete hakaret etmeye mi giriyorsun foruma? Hepimiz insanız da bazılarının bazı zihinsel fonksiyonlarının tam evrimleşemediğini gözlemliyorum.
Ayyynen kardeşim Total sistemi soruyorum ekipman monitor vs. yok onun cevabını bile vermeye acizsin neymiş başlıkta yaziyomus daha okudugunu anlayamiyosun bile

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Fırat divitci
sahibindenden 4070ti super alsan bu fiyata kapalı kutu falan daha tatlı olur açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
Ayyynen kardeşim Total sistemi soruyorum ekipman monitor vs. yok onun cevabını bile vermeye acizsin neymiş başlıkta yaziyomus daha okudugunu anlayamiyosun bile
Oğlum bak ben insanlara internette küfür hakaret etmeyi hiç sevmiyorum ama gerçekten sabrımı sınıyorsun. Sorduğun soru asla bu değildi kıvırıyorsun ama zaten bu sorduğunun cevabını da verdim geçmiş yorumlarda. Bu yaşa kadar nasıl geliyosunuz nasıl okuma yazmayı öğrenebiliyorsunuz bu zekayla gerçekten anlamıyorum.

goku010203

80+ Bronze
Oğlum bak ben insanlara internette küfür hakaret etmeyi hiç sevmiyorum ama gerçekten sabrımı sınıyorsun. Sorduğun soru asla bu değildi kıvırıyorsun ama zaten bu sorduğunun cevabını da verdim geçmiş yorumlarda. Bu yaşa kadar nasıl geliyosunuz nasıl okuma yazmayı öğrenebiliyorsunuz bu zekayla gerçekten anlamıyorum.
Yaw hâlâ cevap vermiyon cidden sende bi sorun var Total kaç k tuttu ekipman monitör dahil? Sadece kasa yazmışsın 63k diye okuduğunu da anlamiyosunki

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
Yaw hâlâ cevap vermiyon cidden sende bi sorun var Total kaç k tuttu ekipman monitör dahil? Sadece kasa yazmışsın 63k diye okuduğunu da anlamiyosunki
Bak ne yazıyor? Seni dünya hayatımdaki sabır testim olarak görüyorum kral. Sinirlenmiyorum.

Ekler

• IMG_0386.jpeg
    IMG_0386.jpeg
    457.5 KB · Hit: 2

goku010203

80+ Bronze
Bak ne yazıyor? Seni dünya hayatımdaki sabır testim olarak görüyorum kral. Sinirlenmiyorum.
Yaw çok sıktın kral ekipmanları bedavaya mı aldın güncel fiyatlarını söyle ne ugrascam seninle ya algılama sıkıntıların var sanırım bi psikologa görün derim bu yolun sonu iyi değil iyi geceler kardeşim benden uzak allaha yakın ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Arıkan
Yaw çok sıktın kral ekipmanları bedavaya mı aldın güncel fiyatlarını söyle ne ugrascam seninle ya algılama sıkıntıların var sanırım bi psikologa görün derim bu yolun sonu iyi değil iyi geceler kardeşim benden uzak allaha yakın ol
Kıvırmakta asenayı geçtin kral. Kaç senelik monitörlerin güncel fiyatı olma ihtimali mi var? Ayrıca napıcan neyini merak ettin? Tabi ki etmedin. İlk sorduğun soru aslında sistemin fiyatıydı. Rezil oldukça kıvırdın. Hadi ilerle.

Top Bottom