DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Konu açın yazarlar8-9 bin liraya hangi kartı alabilirim buradan yardımcı olabilecek varmı
Konu açın yazarlar8-9 bin liraya hangi kartı alabilirim buradan yardımcı olabilecek varmı
Evet hiç üzülmedim zaten ayrıca evet en yakın zamanda 5600X Alicamhocam hiç üzülmeyin onun yerine 2070 den güzsüz kart alacaktınız birde r5 5600x almanız öneririm
Bir bilgim yok.Hesabı neden askıya alıyor lar. Bilgim olmadığı için soruyorum?
Bot hesap olmadığını doğrulamak için. Saçma bir şey ama maalesef var.Hesabı neden askıya alıyor lar. Bilgim olmadığı için soruyorum?
hepsini atarsan gönderiyorlarmı ?Bot hesap olmadığını doğrulamak için. Saçma bir şey ama maalesef var.
Hesap askıya alındıktan sonra kartın son 4 hanesi, fatura adresi ve telefon numarasının bulunduğu fotoğraflar isteniyor sizden.
Kimyada sıvadım. 10 ya da 25şans işi birde sınavlar ne oldu ?
%50 şansın var. Ya hesabın tamamen kapatılır ve siparişin iptal edilir, veya hesabın tekrar aktif hale gelir ve siparişin işlenir.hepsini atarsan gönderiyorlarmı ?
yani babanla boks maçına çıkacaksın üzdüKimyada sıvadım. 10 ya da 25
1 Tanesi için 1 Lira ödemişsin (!)Alacak arkadaşlar kaçırmasın 7700 E de Asus TUF var ama 1000 liraya değmez gibiAmazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripherals
Amazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripheralswww.amazon.co.jp
lan neden ban yedinbaya uyguna almissiniz
Annem biliyor. Anlayışla karşıladı. Babam öğrendiği zaman iş bulacak herhalde.yani babanla boks maçına çıkacaksın üzdü
anlayışla karşılamaları gerekiyor valla yapacak bir şey yok bende biyolojiden 55 aldım birde laf mı söylicekler zaten online dan hiçbirşey anlamıomAnnem biliyor. Anlayışla karşıladı. Babam öğrendiği zaman iş bulacak herhalde.