ben driver degiştirince gitti gibi gerek kalmadı kart degişimınebenim arkadaşta asus tuf rx 6650 xt vardı sattı 4060 aldı shutter olmuyor artık
yeni driver kurunca olabiliyor bende de olmuştu aygıt yöneticisinden de güncellemeyi dene driveri.bı ekranlar gıdıp geldı suan neden oldgunu bılmıyorum
cozdum hocam gerek kalmadıgecilir ben zamaninda onca parayi yakip rx 6600 den 3060ti a gecmistim kafam rahatlamisti
gerçekten düzgün fiyatlı bulamadım 10bin tl istiyorlardı bende gidip 3070ti aldım istemeyerek bilgisayarı açmam lazım diye iki hafta aradım sapphire nitro ve red devilidriverdan kaynaklıymıs hocam cozduk sorun cıkmaz ınsallah bundan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
piyasada cok var ya nasıl bulamadın
hocam valla ben 9600a aldım ama 3070ti alarak daha iyi yapmıssınızgerçekten düzgün fiyatlı bulamadım 10bin tl istiyorlardı bende gidip 3070ti aldım istemeyerek bilgisayarı açmam lazım diye iki hafta aradım sapphire nitro ve red devili
çözmenize sevindim güle güle kullanın . hayırlı akşamlarhocam valla ben 9600a aldım ama 3070ti alarak daha iyi yapmıssınız
teşekkürler hocam sızede iyi akşamlarçözmenize sevindim güle güle kullanın . hayırlı akşamlar