Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 70 adet askı kancası 7 TL 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
LİNK
Normal fiyatı 600 tl

Ürünü ucuza almak için ileri tarihli ürünle birlikte sepeti 400 TL üstü yapıp satın alın,
Ucuz üründen en fazla 2 tane alın yoksa gümrükte takılır, ucuz ürün gönderildi, kargoya verilince, almayacağımız ileri tarihli ürünü iptal edin, hayırlı olsun.

İleri tarihli ürün.

Ekler

• IMG_20231014_215428.jpg
    IMG_20231014_215428.jpg
    3.8 MB · Hit: 241

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
kank bu taktiği senden duyuyorum he.
ya ileri tarihli ürünü oldu ki erken gönderdiler bu durumda napıyosun???

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu ürün için bu kadar katakulliye gerek var mı bilemedim tercih sizin.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kank bu taktiği senden duyuyorum he.
ya ileri tarihli ürünü oldu ki erken gönderdiler bu durumda napıyosun???
Kapıda almıyorsun, ya da iade ediyorsun, her gün uygulamadan kontrol edersin, ileri tarihli ürün ucuz üründen daha hızlı ilerliyorsa ikisini de iptal edersin.

Ekler

• Screenshot_2023-10-22-23-06-31-997_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-22-23-06-31-997_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    125.3 KB · Hit: 189
  • Screenshot_2023-10-22-23-06-50-675_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-22-23-06-50-675_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    125.5 KB · Hit: 183
LİNK
Normal fiyatı 600 TL

Ürünü ucuza almak için ileri tarihli ürünle birlikte sepeti 400 TL üstü yapıp satın alın,
Ucuz üründen en fazla 2 tane alın yoksa gümrükte takılır, ucuz ürün gönderildi, kargoya verilince, almayacağımız ileri tarihli ürünü iptal edin, hayırlı olsun.

İleri tarihli ürün.
Bu şekilde milleti kul hakkına teşvik ediyorsun satan adama'da zarar veriyorsun maddi olarak nasıl mantık bu? Gümrükten iadeye gidecek vs bedavaya gitmiyor demi bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
Bu sebeple Aliexpresste satıcıların çoğu Türkiye'ye satış yapmıyor. Hiç düzgün bir iş değil hocam bu yapılan. Adam kargo maliyetini ürünün içine ekliyor, kim bilir ne kadar zarar ediyor her bir iadede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
M. Ali ARSLAN
bugun bu 3uncu sefer oluyor. daha evvel yazmak istemedim ama birde tesvik ederek yazilinca susanlardan olmamak gerekir dedim.

1 ay evel 5k dan 2.5K ya dusuen bi valiz seti aldim. gecen hafta 2Kya satildiigni gordum. hemem aradim MH yi ve durumu iszah ettim. hakli olrak fiyar farkini hemen geri odeyeceklerini dusunuyordum. ya hizlica bunu yapacaklardi, yada ben iade hakkimi kullanip 2K odeyerek tekrar sipariz gececektim. bu bosu bosuna emek ve AMAZON icin 2 kargo mesgalesi demekti.

kadin hak verdi ve ozur dileyerek 2.yolu denememi tavsiye etti,

yakin zamana kadar derhal ucret iadesi yapabiliyorlarken, maalesef ulkemize ozel bazi tavizlerden vazgecildigini, onlem amacli artik fark iadesi dahil bircok iyi niyetli duzeltmenin yapilamadigini, cok suistimal edildigi gerekcesiyle, yapabilecegi bizey olmadigini uzulerek beyan etti

neler neler yaptiysak, adamlar TR ye ozel muameleye, onlemler almaya baslamislar...

ne oluo, uztun zekamizla sistemi kandirinca, Yaradanidami kandiriyoruz, boynuzsuz hayva boynuzlu hayvandan hakkini alacagi Yaradan tarafindan guven altina alinmisken, kazanan yada kaybeden kim oluyor arkadaslar.. aman...

aranizda en asaga ahlakli ben olarak yazdim, hepinizi tenzih ederim

Sebastian Szymanski

80+ Silver
LİNK
Normal fiyatı 600 TL

İleri tarihli ürün.
Fotoğraftakileri böyle mi aldın? Hırsızlıktan farkı yok?

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Ben bu ürünü daha önceden satın almıştım, fotoğrafta görüldüğü gibi, bu satıcı aynı hatayı yapmış olamaz, satıcı iptal etmiyor, mesaj dahi atmıyor.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
LİNK
Normal fiyatı 600 TL

İleri tarihli ürün.
İyide sen bunu nasıl farkettin işiniz gücünüz illegal işler mi?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
Türkiye tavizleri birer birer sona eriyor. Artık hesap kapatmalar da iyice arttı.
Millet teknbiyotik ten filan şikayetçi e hak ediyorsunuz bu düpedüz iyi niyeti suistimal

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ilkay çam
bugun bu 3uncu sefer oluyor. daha evvel yazmak istemedim ama birde tesvik ederek yazilinca susanlardan olmamak gerekir dedim.

1 ay evel 5k dan 2.5K ya dusuen bi valiz seti aldim. gecen hafta 2Kya satildiigni gordum. hemem aradim MH yi ve durumu iszah ettim. hakli olrak fiyar farkini hemen geri odeyeceklerini dusunuyordum. ya hizlica bunu yapacaklardi, yada ben iade hakkimi kullanip 2K odeyerek tekrar sipariz gececektim. bu bosu bosuna emek ve AMAZON icin 2 kargo mesgalesi demekti.

kadin hak verdi ve ozur dileyerek 2.yolu denememi tavsiye etti,

yakin zamana kadar derhal ucret iadesi yapabiliyorlarken, maalesef ulkemize ozel bazi tavizlerden vazgecildigini, onlem amacli artik fark iadesi dahil bircok iyi niyetli duzeltmenin yapilamadigini, cok suistimal edildigi gerekcesiyle, yapabilecegi bizey olmadigini uzulerek beyan etti

neler neler yaptiysak, adamlar TR ye ozel muameleye, onlemler almaya baslamislar...

ne oluo, uztun zekamizla sistemi kandirinca, Yaradanidami kandiriyoruz, boynuzsuz hayva boynuzlu hayvandan hakkini alacagi Yaradan tarafindan guven altina alinmisken, kazanan yada kaybeden kim oluyor arkadaslar.. aman...

aranizda en asaga ahlakli ben olarak yazdim, hepinizi tenzih ederim
bugün bu üçüncü sefer oluyor. daha evvel yazmak istemedim ama birde teşvik ederek yazılınca susanlardan olmamak gerekir dedim.

1 ay evvel 5k dan 2.5K ya düşen bi valiz seti aldım. gecen hafta 2Kya satıldığını gördüm. hemem aradim MH yi ve durumu izah ettim. haklı olarak fiyat farkını hemen geri ödeyeceklerini düşünüyordum. ya hızlıca bunu yapacaklardı, yada ben iade hakkımı kullanıp 2K ödeyerek tekrar sipariş geçecektim. bu boşu boşuna emek ve Amazob için 2 kargo meşguliyeti demekti.

kadin hak verdi ve özür dileyerek 2.yolu denememi tavsiye etti.

yakın zamana kadar derhal ücret iadesi yapabiliyorken, maalesef ülkemize özel bazı tavizlerin vazgeçildiğini, önlem amaçlı eli ayağı bağlı olduğunu söyledi.

neler neler yaptıysak, adamlar TR ye özel muameleye, önlemler almaya başlamışlar...

ne oluyor,üstün zekamızla sistemi kandırınca? Yaradanı da mı kandırıyoruz, boynuzsuz hayvan boynuzlu hayvandan hakkını alacağı Yaradan tarafından güvence altına alınmışken, kazanan yada kaybeden kim oluyor arkadaşlar.. aman...

aranızda en aşağı ahlaklı ben olarak yazdim, hepinizi tenzih ederim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,859
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom