bugun bu 3uncu sefer oluyor. daha evvel yazmak istemedim ama birde tesvik ederek yazilinca susanlardan olmamak gerekir dedim.
1 ay evel 5k dan 2.5K ya dusuen bi valiz seti aldim. gecen hafta 2Kya satildiigni gordum. hemem aradim MH yi ve durumu iszah ettim. hakli olrak fiyar farkini hemen geri odeyeceklerini dusunuyordum. ya hizlica bunu yapacaklardi, yada ben iade hakkimi kullanip 2K odeyerek tekrar sipariz gececektim. bu bosu bosuna emek ve AMAZON icin 2 kargo mesgalesi demekti.
kadin hak verdi ve ozur dileyerek 2.yolu denememi tavsiye etti,
yakin zamana kadar derhal ucret iadesi yapabiliyorlarken, maalesef ulkemize ozel bazi tavizlerden vazgecildigini, onlem amacli artik fark iadesi dahil bircok iyi niyetli duzeltmenin yapilamadigini, cok suistimal edildigi gerekcesiyle, yapabilecegi bizey olmadigini uzulerek beyan etti
neler neler yaptiysak, adamlar TR ye ozel muameleye, onlemler almaya baslamislar...
ne oluo, uztun zekamizla sistemi kandirinca, Yaradanidami kandiriyoruz, boynuzsuz hayva boynuzlu hayvandan hakkini alacagi Yaradan tarafindan guven altina alinmisken, kazanan yada kaybeden kim oluyor arkadaslar.. aman...
aranizda en asaga ahlakli ben olarak yazdim, hepinizi tenzih ederim