Neler Yeni

700-750W psu önerisi

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
highpower önereni duydum sanki daha önce ama isim pek güven vermemişti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım nzxt olmasa da olur kafadan silebilirim rahat
HighPower bilenler bilir çok kaliteli psu’ları vardır hocam.Kalitesinden şüphem yok.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Kerem Eldes
HighPower bilenler bilir çok kaliteli psu’ları vardır hocam.Kalitesinden şüphem yok.
2 tane highpower gördüm de aralarındaki farkı merak ettim

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre siyah
nzxt olanı alma maks ekran kartı olarak 250wa kadar falan destekliyor o da unoffical.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
2 tane highpower gördüm de aralarındaki farkı merak ettim
Aradaki fiyat farkına değecek bi fark yok hocam ucuz olanı tercih edebilirsiniz.Elite biraz daha iyi ama bence o farka gerek yok ama yine siz bilirsiniz hocam ikisi de üzmez.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Kerem Eldes
nzxt olanı alma maks ekran kartı olarak 250wa kadar falan destekliyor o da unoffical.
Bu konuda başka biri daha uyarmıştı ve onun yerine high power'ı önermişti xpg pylon high power elemnt ve corsair cx 750 arasında çok fark yoksa en ucuzu alacağım gibi duruyor

Aradaki fiyat farkına değecek bi fark yok hocam ucuz olanı tercih edebilirsiniz.Elite biraz daha iyi ama bence o farka gerek yok ama yine siz bilirsiniz hocam ikisi de üzmez.
ama şimdi yorumları okudum 2300 olanda bir sürü insan coil whine probleminden şikayetçiymiş, emin olamadım :/

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bu konuda başka biri daha uyarmıştı ve onun yerine high power'ı önermişti xpg pylon high power elemnt ve corsair cx 750 arasında çok fark yoksa en ucuzu alacağım gibi duruyor

ama şimdi yorumları okudum 2300 olanda bir sürü insan coil whine probleminden şikayetçiymiş, emin olamadım :/
Hocam coil whine biraz da şans işi olabiliyor.Xpg’de çok güzel psu ,High Power Elite de güzel ama ben sizin yerinizde olsam en ucuzunu alırdım 3’ü arasından.Son karar sizin tabi.O fiyatlarda deepcoll’un da psu’su var ne kadar iyi bilmiyorum ama.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Kerem Eldes
Hocam coil whine biraz da şans işi olabiliyor.Xpg’de çok güzel psu ,High Power Elite de güzel ama ben sizin yerinizde olsam en ucuzunu alırdım 3’ü arasından.Son karar sizin tabi.O fiyatlarda deepcoll’un da psu’su var ne kadar iyi bilmiyorum ama.
aslında kasayla psu yu sonraki ay alabilirim ekran kartıyla beraber o yüzden düşünmek için biraz daha zamanım var :D

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Daha mantıklı olur hocam belki o zamana fsp veya daha farklı markaların psuları da ucuzlar.Bazen o fiyat bantlarında fsp düşebiliyor.
aslında kasayla psu yu sonraki ay alabilirim ekran kartıyla beraber o yüzden düşünmek için biraz daha zamanım var :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Kerem Eldes
Daha mantıklı olur hocam belki o zamana fsp veya daha farklı markaların psuları da ucuzlar.Bazen o fiyat bantlarında fsp düşebiliyor.
evet ama o da beni çok zorlar genel 3.500 bandında geziyorlar, şimdilik en çok içime sinen xpg gibi

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
arda bey
xpg nin 5 yil garanti 7-8 tane de korumasi var 105° main tayvan kapasitor kullanıyor gayet iyi içi zaten hemen hemen nzxt c750 ile aynı sessiz bir model Ama tabii ki en iyi seçim hp elite 700-750w gold olani

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Kerem Eldes
xpg nin 5 yil garanti 7-8 tane de korumasi var 105° main tayvan kapasitor kullanıyor gayet iyi içi zaten hemen hemen nzxt c750 ile aynı sessiz bir model Ama tabii ki en iyi seçim hp elite 700-750w gold olani
elite'İnki de bronze gold olan versiyonu da neredeyse 4k. Benim için xpg nin sinme sebebi hakkında bilgi çok daha fazla ve rahat bulabildim

peki xpg modelini colorful'Un b650 modeli ile kullanabilir miyim bir bilginiz var mı? şöyle bir pin gördüm ne olduğunu bilmediğim ondan emin olamadım
1739708688481.png

açıkçası bu ikisi arasında bakışıyorum öylece
1739709019074.png

Son düzenleme:

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
evet ama o da beni çok zorlar genel 3.500 bandında geziyorlar, şimdilik en çok içime sinen xpg gibi
Xpgde güzel içinize sindiyse alınabilir .
elite'İnki de bronze gold olan versiyonu da neredeyse 4k. Benim için xpg nin sinme sebebi hakkında bilgi çok daha fazla ve rahat bulabildim

peki xpg modelini colorful'Un b650 modeli ile kullanabilir miyim bir bilginiz var mı? şöyle bir pin gördüm ne olduğunu bilmediğim ondan emin olamadımAlıntıyı görüntüle

açıkçası bu ikisi arasında bakışıyorum öyleceAlıntıyı görüntüle
Colorful B650’deki o slotların hepsi dolmak zorunda değil rahatlıkla kullanabilirsiniz.Bende de aynı anakart var.
Bu arada pazaramadan daha ucuza bulunabiliyor psular eğer illaki pazaramadan alacaksanız ve istanbulkartınız varsa sanal istanbulkartla pazaramada %25 kampanyası oluyor bilginize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,070
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom