xGlorfindel
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Alpcan
Selamlar konuyu hortlatıyorum tekrardan. Dell G2724 almıştım geçen hafta. Kontrast değeri ve parlaklığı gözüme yetersiz gelmişti aynı zamanda enteresan bi şekilde viewing angle konusunda da bir IPS panel gibi davranmadığını düşündüm. Fabrika ayarı menüsünü açınca maksimum parlaklık değerinin 197 nit olduğunu gördüm (400 nit olması gerekiyor yani pazarlaması bu şekilde). Sonrasında redditte biraz bakınca nisan 2024 ve sonrası üretimde dandik panel kullanıldığına dair iddialar var. Her neyse iade talebi oluşturdum umarım olumlu sonuç alırım.
8k gibi bir bütçem var. Tüm sayfaları okudum Gigabyte M27Q modelinin incelemesini hiç görmedim. Ne diyorsunuz denenir mi? Yoksa Lenovo modeli hepsiburadadan alıp şansımı mı denemeliyim? Önerilen diğer monitörler güncel olarak bütçemin dışında kalıyor. Farklı bir öneriye de açığım.
@Fantastiktürk
8k gibi bir bütçem var. Tüm sayfaları okudum Gigabyte M27Q modelinin incelemesini hiç görmedim. Ne diyorsunuz denenir mi? Yoksa Lenovo modeli hepsiburadadan alıp şansımı mı denemeliyim? Önerilen diğer monitörler güncel olarak bütçemin dışında kalıyor. Farklı bir öneriye de açığım.
@Fantastiktürk