75 bine sistem önerisi

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
576
Ben f/p olarak 75 bine 2-3 yıl 2 kda geri kalan zamanda 1080 p de orta veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve 5-6 yıl sistem değiştirmek istemiyorum f/p sistem önerebilirsiniz bütçe 75 bin

Ben f/p olarak 75 bine 2-3 yıl 2 kda geri kalan zamanda 1080 p de orta veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve 5-6 yıl sistem değiştirmek istemiyorum f/p sistem önerebilirsiniz bütçe 75 bin
Bu fiyata 2K altı yakışmaz. ram en az 32 yaparak isterseniz işlemci ssd özelleştirilebilirsiniz.

Bu fiyata 2K altı yakışmaz. ram en az 32 yaparak isterseniz işlemci ssd özelleştirilebilirsiniz.
Ztn 32 gb ram düşünüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya hakkında söylentiler var

Tek tek toplayıp Birleştirneyi düşünüyorum itopya hakkın'da baya söylenti duydum hazır sistem lerden soğuttu

Ozmn 2 k dayanırmı 5-6 yıl

Söylenti nedir hocam? Donanım arşivinin de ve başka anlaşmalı kişilerde zaman zaman hazır sistem koyuyorlar. Teker teker toplarken ekran kartı pahalı olduğu için mantıklı olmayacaktır.

Söylenti nedir hocam? Donanım arşivinin de ve başka anlaşmalı kişilerde zaman zaman hazır sistem koyuyorlar. Teker teker toplarken ekran kartı pahalı olduğu için mantıklı olmayacaktır.
Ben baya şikayet gördüm çoğu kişi itopya rezillik i başlıklarını koyup uzun uzun konuşmuşlar

Agızdan ağıza dolaşan haber

Dayanır hocam bildiğim 3090 mesela eğer siz termal bakımınladını yaparsanız kart sonuçta amacı 2K ya uygun 1080P darboğaz yapacaktır zaten
İşlemci ve ekran kartı önerir bide monitör önerir misiniz rica etsem

Hocam hatta buradan 2.5K farka 9600X işlemci alınır 240MM en az soğutucu seçmeyi unutmayın tavsiyem hazır sistem olacaktır.
Bu sistem monitör süz ve pahalı monitör lü olarak 75 bin olması gerek

Monitör bütceniz nedir? Ve tamamen oyun için değilmi.
Tamamen oyun için monitör bütçesi 10-15 bin ama kasa ile beraber 75 bin tutması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,434
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri