Öneri %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi

Bence de bulduklarım arasında en fp o ancak son zamanlarda Attack Shark marka olarak çok kullanılsa da ne marka ne bu ürün nede meyer gaming hakkında bir bilgim yok aklım YUNZII de kalıyor ancak onu da hiç bilmiyorun
Yunzii iyi markadır, bayadır wrait de satılıyor. Meyergaming de wrait, ulugames gibi oem üreticileri ülkeye getiren bir marka. Yeni yeni giriyorlar piyasaya ama pek bilgim yok haklarında. Attack Shark konusunda kendileri ülkeye ilk giren oem üreticilerden biri, bu gasket klavyeleri Türkçe q olarak üreten ilk markalardan biri. Bu ürünler yeni popüler olduğunda forumda peynir ekmek gibi satıyordu hatırlıyorum.

Ürünü deneyimlediğim için bir şey diyemem fakat malzeme kalitesi dışında kağıt üzerinde çok performanslı gözüküyor, 8000mah batarya demek neredeyse uzun bir süre şarja bile takmana gerek yok demek yani manyetik switch olması oyun açısından işine yarar yani yunzii klavye konusunda çok beğendiğim bir marka bir çok modelini kullandım buda güzeldir muhakkak buda indirim kodu ile 4850 liraya geliyor alınabilir.
Markayı tam bilmiyordum ancak diğer ürünlerindeki deneyimleriniz iyiyse referans olabilir teşekkürler

Ürünü deneyimlediğim için bir şey diyemem fakat malzeme kalitesi dışında kağıt üzerinde çok performanslı gözüküyor, 8000mah batarya demek neredeyse uzun bir süre şarja bile takmana gerek yok demek yani manyetik switch olması oyun açısından işine yarar yani yunzii klavye konusunda çok beğendiğim bir marka bir çok modelini kullandım buda güzeldir muhakkak buda indirim kodu ile 4850 liraya geliyor alınabilir.
Yunzii iyi markadır, bayadır wrait de satılıyor. Meyergaming de wrait, ulugames gibi oem üreticileri ülkeye getiren bir marka. Yeni yeni giriyorlar piyasaya ama pek bilgim yok haklarında. Attack Shark konusunda kendileri ülkeye ilk giren oem üreticilerden biri, bu gasket klavyeleri Türkçe q olarak üreten ilk markalardan biri. Bu ürünler yeni popüler olduğunda forumda peynir ekmek gibi satıyordu hatırlıyorum.
Anlattıklarınızdan YUNZII'nin alınmasının daha mantıklı bir karar olduğunu çıkarıyorum. w75 e yakın fiyat ve sanırım daha iyi

Anlattıklarınızdan YUNZII'nin alınmasının daha mantıklı bir karar olduğunu çıkarıyorum. w75 e yakın fiyat ve sanırım daha iyi
Aynen hocam daha mantıklı bir seçim olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

yıl olmuş 2026 bazı klavyelerde tuş aydınlatma yok hala şaka gibi. howl 75 benimde hoşuma gidiyor alasım var 4 5k vermeye gerek yok bence.
benim meraak ettiğim şu cahilim bu konularda. bu manyetik klavyelerde atıyorum yarış oyunlarında filan kademelii gaz direksiyon vs oluyormu o başka bir özellikmi?

Yıl olmuş kaç yunzıı de tuş aydınlatma yok ben almadım parasını haketmiyor

İyi Forumlar arkadaşlar. Klavye seçmeme yardımcı olursanız yada önerileriniz varsa bekliyorum. Elimde bazı seçtiklerim var. Seçtiklerimin bazılarının mağazalarını da bilmiyorum yani yeni öneri veremeyecek bile olsanız malzeme kalitesi yada mağaza ile ilgili şikayetler bile yardımcı olur. Teşekkürler.

Özellikler
  1. 5000 TL bütçe de bir klavye arıyorum.
  2. Çoğu zaten 8k hz de çalışıyor ancak baktıklarımın çoğunda scan rate ya yazmıyor yada 32k oluyor. Ben 128K scan rate ile bu bütçede bir klavye arıyorum.
  3. F tuşlar lazım oluyor bu nedenle %75 altındaki klavyeleri istemiyorum ancak TKL kullanmayı da sevmiyorum yani %75 net

Seçtiklerim

Wraith w75 yada mchose tavsiye ederim ACE 60 olanı kullandım mükemmeldi

yıl olmuş 2026 bazı klavyelerde tuş aydınlatma yok hala şaka gibi. howl 75 benimde hoşuma gidiyor alasım var 4 5k vermeye gerek yok bence.
benim meraak ettiğim şu cahilim bu konularda. bu manyetik klavyelerde atıyorum yarış oyunlarında filan kademelii gaz direksiyon vs oluyormu o başka bir özellikmi?
Yıl olmuş kaç yunzıı de tuş aydınlatma yok ben almadım parasını haketmiyor
Tuş aydınlatma zevke bağlı olan bir durum ben fazla ışık sevmiyorum mesela mchose dan bu nedenle emin olamadım. Ve yıl olmuş bilmem kaç %75 klavye önerisi altına %60 klavye atılıyor.
manyetik klavyede kademeli gaz ayarı yapoılabnilir bence her kademe farklı tuş olarak ayarlanılabilir yani.

Wraith w75 yada mchose tavsiye ederim ACE 60 olanı kullandım mükemmeldi
dediğim gibi övülüyor olsa da hem şu an sadece mavisi var hem alabiliyorken daha iyisini almak istiyorum hem de mchose biraz fazla ışıklı lazım olursa ancak alırım

Mchose'de bahsettiğin scan rate yazıyor. Ama Varmilo'da da gecikmeyi önlemek adına 5 tane hall effect sensör var. Switch olarak da kağıt üstünde daha iyi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kademeli bir şey duymadım. Ama tuş ayarı yaptığından, elin falan yoruluyorsa ayarı düşürebilirsin.

Maliyet kısmak adına keycapslere ışık geçirilebilir yapmıyorlar. Kablosuz için de ayrıca ne kadar az ışık o kadar uzun kullanımı gibi bir şey. Bakmadan yazanlar için göz yormak dışında pek de işe yaramıyor bence RGB. Sabit bir ışık daha ideal.

Ama yarış oyunu seven birine klavye yerine gamepad almasını öneririm. Yarış oyunları, ETS2 falan gibi simülasyonlarda bile direksiyondan sonra en ucuz yollu ve konforlu deneyimi gamepad ile yaşarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,729
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri