Neler Yeni

75 Obp tıp kazanmak mümkünmü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce engel midir? Eğer OBP hatasını TYT ve AYT fullemeye yakın yaparsak tıp kazanma ihtimali var mıdır acaba? 2 yıl çalışmayı düşünüyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,003
İsim
Emre siyah
fullemeye yakın yaparsan var hangi üni istediğine göre değişir tabii ama tıp gidebilirisn yani

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aslan
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce engel midir? Eğer OBP hatasını TYT ve AYT fullemeye yakın yaparsak tıp kazanma ihtimali var mıdır acaba? 2 yıl çalışmayı düşünüyorum.
Tıp kazanması zor değildi artık hiç değil karsa bile tıp açtılar 30k yapsan tıp kazanabiliyosun çok saçma soruna gelirsek obpden bağımsız 1 yılda bile kazanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tıp kazanması zor değildi artık hiç değil karsa bile tıp açtılar 30k yapsan tıp kazanabiliyosun çok saçma soruna gelirsek obpden bağımsız 1 yılda bile kazanabilirsin
Hocam peki çok saçma olacak bu soru ama sormak istiyorum 75 obp olduğu için üniversite yerleşirken obp yüzünden sorun çıkmaz değilmi yerleşme ihtimalim varmıdır acaba? Tyt ve ayt full yapmayı hedefliyorum her ne kadar zor olsada

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aslan
Hocam peki çok saçma olacak bu soru ama sormak istiyorum 75 obp olduğu için üniversite yerleşirken obp yüzünden sorun çıkmaz değilmi yerleşme ihtimalim varmıdır acaba? Tyt ve ayt full yapmayı hedefliyorum her ne kadar zor olsada
Tyt ayt full yapamazsın hocam onu önce unut maalesef olay ayt de bitiyor onu fullediğin zaman obp yi takmana bile gerek yok ilk 10 binde 95 obp seni olduğun yerde tutar seninki 75 20x0.6 12 puan yani hemen hemen 2 ayt sorusu geriden başlıyorsun ki ayt yi fulle yakın yaparsan hiçbir şey demek o yüzden ayt fullemeye bak sen tyt 100 bile çimdirir seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tyt ayt full yapamazsın hocam onu önce unut maalesef olay ayt de bitiyor onu fullediğin zaman obp yi takmana bile gerek yok ilk 10 binde 95 obp seni olduğun yerde tutar seninki 75 20x0.6 12 puan yani hemen hemen 2 ayt sorusu geriden başlıyorsun ki ayt yi fulle yakın yaparsan hiçbir şey demek o yüzden ayt fullemeye bak sen tyt 100 bile çimdirir seni
Hocam peki ayt elimden gelene kadar çalışıp azda olsa ve zorda olsa full yapmaya çalışırsam tıp kazanması ihtimalı varmıdır

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
75 obp o kadar da düşük değil. Yeteri kadar iyi çalışırsan neredeyse istediğin her bölüme girersin ancak asla tıp okumanı önermem. Bu devirde hiçbir mantıklı yanı yok. Tıpa vereceğin emeği başka hangi işe verirsen ver çok daha güzel hayatın olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
75 obp o kadar da düşük değil. Yeteri kadar iyi çalışırsan neredeyse istediğin her bölüme girersin ancak asla tıp okumanı önermem. Bu devirde hiçbir mantıklı yanı yok. Tıpa vereceğin emeği başka hangi işe verirsen ver çok daha güzel hayatın olur.
Hocam iş garantisi olduğu için. tıp düşünüyorum hemşirelik nasıl peki?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam iş garantisi olduğu için. tıp düşünüyorum hemşirelik nasıl peki?
Sağlık sektöründe diş hekimliği(kendi kliniğini açabiliyorsun), eczacılık (kendi eczaneni açabiliyorsun) harici hiçbir iş yapılmaz. İş garantisi var diye meslek tercih edilmez.

Top Bottom