ÜzgünPanda
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Performance preset pboOnlar hangi ayarlar hocam bilmiyorum ama açıp deneyin.
Performance preset pboOnlar hangi ayarlar hocam bilmiyorum ama açıp deneyin.
Bilmiyorum hocam açıp deneyin. Isıları kontro edin. Test sırasında çekirdek hızı sabit kaç kalıyor ona bakın.Performance preset pbo
Curve optimazer bölümü dimi hocam-30 voltaj vereceksin hocam çekirdek saat hızlarını değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi de PBO açtın ya zaten.
Dediğin ayarları denedikten sonra curve optimizer ver.Curve optimazer bölümü dimi hocam
Birde hocam bir sorum var frekans hızı Max 5250 ama hiç 4900 lerde sürekli bunun nedeni nedirDediğin ayarları denedikten sonra curve optimizer ver.
Gaming modu açınca 10300 e kadar düştü kapattım şimdi tekrarDediğin ayarları denedikten sonra curve optimizer ver.
Sıcaklık maks kaç oluyor?Birde hocam bir sorum var frekans hızı Max 5250 ama hiç 4900 lerde sürekli bunun nedeni nedir
Gaming modu açınca 10300 e kadar düştü kapattım şimdi tekrar
Max şuanki verdiğiniz ayarlarda sıvı soğutma %70 rpm pompa 100 derecemiz 76.5Sıcaklık maks kaç oluyor?
Normalde 4.9 oturmaması gerekir. Curve Optimizer ayarlayarak tekrar dene bakalım.Max şuanki verdiğiniz ayarlarda sıvı soğutma %70 rpm pompa 100 derecemiz 76.5
Şuanda -30 al core yaptım sistem gelmediNormalde 4.9 oturmaması gerekir. Curve Optimizer ayarlayarak tekrar dene bakalım.
-25 gene gelmedi sistem 20 deniyorumŞuanda -30 al core yaptım sistem gelmedi
Tamam dayı bütün ayarları dene eğer yemezse şu konuya detaylı bak bakalım bir şeyler var mı?Şuanda -30 al core yaptım sistem gelmedi
-25 gene gelmedi sistem 20 deniyorum
-15 de sistem geldi test 14425 puan sıcaklık Max 77.8Normalde 4.9 oturmaması gerekir. Curve Optimizer ayarlayarak tekrar dene bakalım.
Tamam doğru noktadasın eğer çökme donma yoksa -10 ofset ver +200 ver öyle kalsın .-15 de sistem geldi test 14425 puan sıcaklık Max 77.8
Frekans sabit 4987