neden? hocam rajintek gayet iyi bir marka belki bilmediğinden dolayı güvenemiyor olabilirsin.Ben güvenemedim hocam
Benim kasada bu var.Ryzen 5 5600
Asus Rog Strix Rx7600
Bu parçalara yakışıcak 750w kaliteli psu önerisi yapabilir misiniz
Duymamıştım hocam pekineden? hocam rajintek gayet iyi bir marka belki bilmediğinden dolayı güvenemiyor olabilirsin.
fazla ses yapıyor muBenim kasada bu var.
rajintek hocam.Duymamıştım hocam peki
Bu mu rajintek miHigh Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.735,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
fazla ses yapıyor mu
Alınır Gayet İyi Bir PSU Hocam .Ben güvenemedim hocam
evet sesssiz çalışıyor ve kalitei bir psu.Ses yapar mı peki hocam ve uzun vadede iyi midir
İnsan olsa dilsiz olurdu. Sessiz.Duymamıştım hocam peki
Bu mu rajintek miHigh Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.735,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
fazla ses yapıyor mu