Neler Yeni

Çözüldü✓ 7600x3d Almakta hata mı ettim?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Melih Baygör
Evet bende 9700x mi alsaydım diye düşündüm şahsen birazda o durum beni etkiledi hata yaptığımı düşündüm.7600X3d ile 7800X3d arasında yaklaşık %4-%6 gibi bir fark olduğundan bu fark için +5000 tl vermek mantıksız olduğunu düşündüm
hayırlı olsun hocam güle güle kullan. ben de ankaradayım bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alpagu Yegin
2k-4k da işlemciye çok fazla yük binmiyor. 1080p için fps oyunlarında işinize fazlasıyla yarar.

Teşekkür ederim sağolun. Sistem anladığım kadarıyla olumlu bir sistem orta-üst diyebileceğimiz gibi mi yoksa orta mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun hocam güle güle kullan. ben de ankaradayım bu arada.
Teşekkür ederim ,memnuniyetle tanışmak dostluk kurmak isterim .

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Kağan UĞURLU
Teşekkür ederim sağolun. Sistem anladığım kadarıyla olumlu bir sistem orta-üst diyebileceğimiz gibi mi yoksa orta mı

Teşekkür ederim ,memnuniyetle tanışmak dostluk kurmak isterim .
Gayet güzel orta seviye bir sistem, hikayeli oyunlar oynuyorsan 2k monitör alırsan çok daha güzel görüntü alırsın. Ben bu tarz sistemlerde 2k altı görüntü kalitesini çok yeterli bulmuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alpagu Yegin
Gayet güzel orta seviye bir sistem, hikayeli oyunlar oynuyorsan 2k monitör alırsan çok daha güzel görüntü alırsın. Ben bu tarz sistemlerde 2k altı görüntü kalitesini çok yeterli bulmuyorum.
Dikkate alacağım teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
abbas
13.000 tl ye aldım . Sahte işlemciler çok fazla türediği için faturalı bir şekilde almak istedim

13.000 tl ye aldım . Sahte işlemciler çok fazla türediği için faturalı bir şekilde almak istedim
Hocam sıfır takıntın yoksa 14.500'e 7800x3d falan satıyorlar tray 2.elde. özetle fazla vermişsin o işlemciye.

Top Bottom